Ποιο είναι αυτό το γλυκό, αθώο κορίτσι;

Ποιο είναι αυτό το γλυκό, αθώο κορίτσι;

Θα σας δώσουμε ένα στοιχείο: Δεν έχει πολύ καλή σχέση με τα παντελόνια.

Η κοπέλα της φωτογραφίας, με το γλυκό χαμόγελο και το καθαρό, νεανικό παρουσιαστικό, είναι μαθήτρια του Convent of the Sacred Heart, ενός ιδιωτικού σχολείου θηλέων, που εκτός από την κατάλληλη ακαδημαϊκή εκπαίδευση των μαθητριών του, δίνει μεγάλη προσοχή και στην σωστή ανατροφή και καλλιέργεια της καρδιάς, του μυαλού και του πνεύματος των κοριτσιών που φοιτούν σε αυτό.

Εντάξει, με την συγκεκριμένη μαθήτρια ίσως να έπεσε και λίγο έξω. Βλέπετε, αυτό το κοριτσάκι, δεν είναι άλλη από την απερίγραπτη Lady Gaga, πριν από μόλις έξι χρόνια. Πριν τις περούκες, τις εξωφρενικές αμφιέσεις, τις μεγαλόστομες δηλώσεις και την ταύτιση με την Madonna. Το ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της σχολικής φωτογραφίας όμως, είναι ένα ακόμα. Η νεαρή τότε Stefani Germanotta, είχε γράψει στο βιβλίο των μαθητών πως το όνειρό της είναι «να γίνει το πρώτο όνομα στο Madison Square Garden».

Αν μη τι άλλο, δεν μπορείς να πεις πως το κορίτσι δεν κυνήγησε τα όνειρά του. Τα έβαλε κάτω και τους έδωσε να καταλάβουν, για την ακρίβεια.