Το νέο τατουάζ της Miley Cyrus δεν γίνεται να μη σε συγκινήσει (φωτο)

Το νέο τατουάζ της Miley Cyrus δεν γίνεται να μη σε συγκινήσει (φωτο)

Ακόμα και αν δεν την αντέχεις (που το καταλαβαίνουμε, μη νομίζεις).

Ας μην κρυβόμαστε. Η Miley Cyrus έχει καταντήσει κουραστική. Ναι, έχει ταλέντο, ναι είναι σε αυτή την ηλικία που δοκιμάζεις πολλά πράγματα μέχρι να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και, ειδικά αν έχεις την οικονομική άνεση, του δίνεις και καταλαβαίνει. Δεν κρίνουμε, καλά κάνει. Ας φοράει ό,τι θέλει, ας καπνίζει ό,τι θέλει, ας κάνει όσες γκριμάτσες θέλει. Εμείς μπορούμε να μη τη βλέπουμε συνέχεια μπροστά μας και ειδικά όταν μας τη παρουσιάζουν σαν είδωλο; Και άλλες υπήρξαν 21 χρονών με ανησυχίες, εφηβικά άγχη και καλή φωνή, δεν τις έκανε κανείς είδωλα. Ας χαλαρώσουμε.

Και μετά από αυτό το μικρό μανιφέστο, ας ασχοληθούμε με το τελευταίο «κατόρθωμα» της Miley που, αν μη τι άλλο, είναι ιδιαίτερα γλυκό και συγκινητικό.

Πριν λίγο καιρό, για την ακρίβεια τον Απρίλιο, ο αγαπημένος σκύλος της popstar, το Alaskan Klee Kai που άκουγε στο όνομα Floyd, πέθανε έπειτα από επίθεση κογιότ κοντά στο σπίτι της. Ακολούθησε μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Cyrus, η οποία βυθίστηκε στη θλίψη και έφτασε μέχρι και στο σημείο να συμπεριλάβει στις συναυλίες της ένα τεράστιο «άγαλμα» του Floyd στο οποίο τραγουδούσε σπαρακτικά σε κάθε live. Υπερβολή ή όχι, αν δεν έχεις χάσει σκύλο δεν μπορείς να ξέρεις. Φαίνεται όμως πως τον τελευταίο καιρό η ψυχολογία της άρχισε να καλυτερεύει και η ίδια να είναι έτοιμη «να αγαπήσει ξανά» όπως είπε χαρακτηριστικά, μιας και καλωσόρισε στην οικογένειά της ένα νέο κουτάβι, το Rough Collie με το όνομα Emu Coyne. Όλα καλά;

Όλα καλά, η 21χρονη τραγουδίστρια όμως είχε την ανάγκη να αποτίνει και άλλον ένα φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Floyd, και έτσι τον έβαλε για πάντα πάνω της. Κυριολεκτικά, καθώς το τελευταίο τατουάζ που ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη συλλογή της είναι ο ίδιος ο Floyd, με μια φούσκα όπως αυτές στα καρτούν γύρω του, να λέει «with a little help from my friends» (σ.σ. στίχος από το ομώνυμο κομμάτι των Beatles που σημαίνει «με λίγη βοήθεια από τους φίλους μου»).

Μάλιστα το «χτύπημα» του tattoo έγινε στο σπίτι της παρουσία φίλων και αφού η ίδια είχε καπνίσει κάτι που, πώς να το πούμε, απλό τσιγάρο πάντως δεν το λες. Το ίδιο ακριβώς τατουάζ προς στήριξη και συμπαράσταση έκανε και ο μουσικός και frontman του θρυλικού συγκροτήματος Flaming Lips, Wayne Coyne, ο οποίος φαίνεται πως είναι καλός φίλος με την Cyrus.

Ας ελπίσουμε μετά και από αυτό η Miley να ξεπεράσει εντελώς τον χαμό του αγαπημένου της τετράποδου φίλου και να αφιερώσει την αγάπη της στο νέο κουτάβι που ήρθε στη ζωή της, χωρίς άλλα δράματα. Και, πραγματικά, το εννοούμε.

Διαβάστε επίσης:

Την Miley Cyrus την έχετε δει χιλιάδες φορές. Τη sexy μαμά της όμως; (φωτός)

H Miley Cyrus στις πιο τρομακτικές bathroom selfies που έχετε δει ποτέ

Θες να δεις την Miley Cyrus με πολλά ρούχα; Αυτή είναι η ευκαιρία σου