Γιατί η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στη Μύκονο;

Γιατί η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στη Μύκονο;

Όλη η αλήθεια!

 

Είναι αλήθεια ότι πολλά πράγματα αλλάζουν σε ένα ζευγάρι όταν αυτό αποφασίζει να χωρίσει και πολύ περισσότερα φυσικά όταν το ζευγάρι μοιράστηκε 18 χρόνια κοινής ζωής.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη αποφάσισαν να χωρίσουν και παρότι οι σχέσεις τους παραμένουν το ίδιο καλές όσο και την εποχή που ζούσαν κάτω από την ίδια σχέση, δεν χρειάζεται πλέον να μοιράζονται κάποιες κοινές συνήθειες.
Μια απ' αυτές είναι οι διακοπές στη Μύκονο. Αν και η Τζένη απολάμβανε και το νησί και τις ξέγνοιαστες μέρες της στο όμορφο εξοχικό τους, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει γνώμη.

Μετά την οικονομική κατάρρευση της εταιρίας Imako που ανάγκασε το ζευγάρι να χάσει μεταξύ άλλων και τη βίλα της Μυκόνου, η οποία κατασχέθηκε από την τράπεζα, η Τζένη αποφάσισε ότι δεν θέλει να ξαναπάει στο νησί. Μετά απ ότι συνέβη θεώρησε ότι πολλά πράγματα άλλαξαν δραματικά στη ζωή τους και η παλιά ανέμελη εικόνα των διακοπών και των γλεντιών ήταν παράταιρη και ξένη.

«Δεν θα πατήσω ποτέ ξανά το πόδι μου στη Μύκονο» δήλωσε η Τζένη σε φιλική της παρέα, αλλά ο Πέτρος δεν είχε την ίδια γνώμη και η επιμονή του να συνεχίζει να επισκέπτεται το νησί, ήταν ένας λόγος έντονου καυγά μεταξύ τους.

Ένας καυγάς που πλέον δεν θα επαναληφθεί, γιατί και εκείνος και εκείνη μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε όποιο μέρος θέλουν χωρίς γκρίνια και καυγάδες!