Zac Efron & Michelle Rodriguez: Είναι όντως ψεύτικη η σχέση τους;

Zac Efron & Michelle Rodriguez: Είναι όντως ψεύτικη η σχέση τους;

Οι φήμες και οι υπαινιγμοί των Μedia

Και οι δύο νέοι και ομολογουμένως πολύ ωραίοι και sexy ηθοποιοί είχαν φέτος το δικό τους και μάλιστα μεγάλο μερίδιο στα πρωτοσέλιδα σκάνδαλα.

Ο Zac Efron με την υπόθεση των ναρκωτικών διάβασε πολλές ιστορίες που τον ενέπλεκαν με εκτεταμένη χρήση κοκαΐνης με αποκορύφωμα τον καυγά και τη επέμβαση της αστυνομίας σε ένα από τα πιο κακόφημα μέρη του Los Angeles, γνωστό για διακίνηση ναρκωτικών στο οποίο ο ίδιο ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε τυχαία με τα από βλάβη του αυτοκινήτου του.

Και ενώ για τον 27άχρονο Zac το παρελθόν του ήταν έκπληξη γι όλους, μια και ο ίδιος συντηρούσε με ευλάβεια την εικόνα του καλού παιδιού για τη 36άχρονη Michelle Rodriguez οι φωτογραφίες που την έδειχναν με φιλιέται με πάθος με το top model Cara Delevingne δεν ξάφνιασαν κανέναν. Η Michelle είναι γνωστή στο Hollywood για τις ερωτικές της προτιμήσεις που περιορίζονται στο γυναικείο φύλο, αλλά και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της. Ο τίτλος το κακό κορίτσι της ταιριάζει γάντι.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες των δυο star από διακοπές τους στη Σαρδηνία, στις οποίες τους εντόπισαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται.

Έχοντας σαν δεδομένο λοιπόν την σεξουαλικές προτιμήσεις της Michelle, αλλά και τις έντονες φήμες γύρω από τη σεξουαλικότητας του Zac (υπάρχουν πάρα πολλοί που ορκίζονται ότι είναι gay ή bi) δεν άργησαν να εμφανιστούν και οι υποψίες από κάποια media ότι η σχέση τους- η οποία περιέργως εξελίχτηκε βήμα-βήμα μπροστά στο φακό των παπαράτσι- είναι ψεύτικη και σκοπό έχει να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Εικασίες μπορεί να κάνουμε πολλές, την αλήθεια όμως την ξέρουν μόνο οι ίδιοι.