Γιατί εγκαταλείπει το σπίτι της στη Φιλοθέη η Τζένη Μπαλατσινού;

Γιατί εγκαταλείπει το σπίτι της στη Φιλοθέη η Τζένη Μπαλατσινού;

Διαβάστε τον πραγματικό λόγο.

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να διαπραγματευτεί ένα ζευγάρι που χωρίζει είναι η κοινή τους περιουσία. Στην περίπτωση όμως του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ' ότι θα ήταν αν τυχόν το ζευγάρι χώριζε πριν 5 χρόνια.

Η οικονομική κρίση και η κατάρρευση της μιντιακής αυτοκρατορίας του Πέτρου του στοίχησε όλη την περιουσία που είχε αποκτήσει τις δυο τελευταίες δεκαετίες. Ανάμεσα σε αυτή και τα δυο του υπέροχα σπίτια, στη Φιλοθέη και στη Μύκονο, τα οποία κατασχέθηκαν από την τράπεζα λόγω απλήρωτων χρεών.

Το εξοχικό της Μυκόνου πωλήθηκε τελικά στις αρχές του 2014 για 5.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο σπίτι στη Φιλοθέη συνεχίζει να ζει το ζευγάρι. Ή μάλλον συνέχιζε, γιατί ο Πέτρος μετακόμισε πριν κάποιους μήνες και πλέον ετοιμάζεται να φύγει και η Τζένη με τα παιδιά και έχει ήδη αναθέσει σε μεσίτη να της βρει άμεσα μια νέα κατοικία.

Ο λόγος της μετακόμισης της Τζένης δεν είναι επειδή το σπίτι είναι πολύ μεγάλο (πρόκειται για ένα τεράστιο σπίτι που εκτίνεται σε αρκετές εκατοντάδες τετραγωνικά και σε πολλά επίπεδα) ούτε πολύ άδειο από την παρουσία του Πέτρου.

Ο λόγος είναι πιο απλός και λιγότερο συναισθηματικός: Μπαίνει πωλητήριο στη βίλα της Φιλοθέης και η τράπεζα υπολογίζει ότι μέσα στους επόμενους μήνες η πολύ όμορφη μονοκατοικία θα βρει νέο ιδιοκτήτη με αντάλλαγμα αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στη Μύκονο;

Πώς θα περάσουν το πρώτο καλοκαίρι της ζωής τους σαν χωρισμένοι ο Πέτρος και η Τζένη;

Οι «πρώην» του Πέτρου, τα λάθη της Καινούργιου και η αποκάλυψη του τέλειου άνδρα