Δεν κλείσατε ακόμα διακοπές; Η Ελένη Καρποντίνη μας προτείνει 3 hot ελληνικούς προορισμούς

Δεν κλείσατε ακόμα διακοπές; Η Ελένη Καρποντίνη μας προτείνει 3 hot ελληνικούς προορισμούς

Δείτε καλοκαιρινές φωτογραφίες της ραδιοφωνικής παραγωγού και πάρτε ιδέες!

Τη στιγμή που ο υδράργυρος σκαρφαλώνει κάθε μέρα όλο και πιο επικίνδυνα εσύ βρίσκεσαι κλεισμένη στο γραφείο να κοιτάς την οθόνη του υπολογιστή σου (όπου πρόσφατα έβαλες wallpaper στο desktop μια παραλία της Καραϊβικής), αναπολώντας θάλασσες και ακρογιαλιές; Δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι που ακόμα δεν έχεις κανονίσει διακοπούλες! Στην Ελλάδα βρισκόμαστε άλλωστε, στη χώρα με τις χιλιάδες γαλαζοπράσινες παραλίες, στη χώρα της τελευταίας στιγμής. Ακόμα κι αν δεν έχεις κλείσει εισιτήρια για κάποιο νησί δεν είναι καθόλου αργά. Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες και εμείς είμαστε στο πλάι σου!

Για να σε βοηθήσουμε ρωτήσαμε τη φίλη μας και ραδιοφωνικό παραγωγό Ελένη Καρποντίνη να μας αποκαλύψει τα νησιά που πέρασε τα ωραιότερα καλοκαίρια της για να πάρετε μερικές ιδέες.

"Οι διακοπές μου πάντα ξεκινάνε από την Μύκονο. Αγαπημένο στέκι και παραλία το Solymar στο Καλό Λειβάδι. Δεν είναι απλώς η νυχτερινή ζωή και τα Ματογιάννια που όλοι ξέρουν ποσό ωραία είναι, αλλά κυρίως η πλευρά του νησιού που σου προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση. Μπορείς να βρεις παραλίες που είναι απομονωμένες μακριά από τον κόσμο, όπως και cafe για πιο χαλαρές καταστάσεις. Αγαηπένη μου συνήθεια κάθε χρόνο που πάω είναι να κυνηγώ τους πελεκάνους και προσπαθώ να βγάλω φωτογραφία μαζί τους. Δεν τα καταφέρνω πάντα!

Το επόμενο νησί που προτείνω είναι η όμορφη Νάξος. Οι παραλίες του νησιού είναι πραγματικά μαγευτικές και το φαγητό πεντανόστιμο! Τα τελευταία χρόνια ειδικά έχω πάθει τρελό εθισμό με αυτό το νησί όπου είναι και η καταγωγή του πατέρα μου. Αγαπημένη παραλία ο Αγιος Προκοπής που νερά λες και βρίσκεσαι σε πισίνα και για φαγητό προσπαθώ να πηγαίνω αν κι είναι μακριά ή στο χωριό μου στον Κυνηδαρο όπου έχει τα πιο νόστιμα σουβλάκια ή σε ένα άλλο χωριό που λέγεται Απείρανθος και είναι από τα πιο γραφικά του νησιού.

Οι διακοπές μου πάντα καταλήγουν στα Κουφονησια. Την πρώτη φορά που είχα πάει μου είχαν πει ότι θα το λατρέψω αυτό το νησί κι ότι όποιος έρχεται ξαναέρχεται. Κι έτσι κι εγινε. Το λατρεύω που είναι μικρό κι όλες τις αποστάσεις τις κάνεις με τα πόδια ακόμα κι αν θέλεις να πας για μπάνιο. Εγώ πάντως προτιμώ το καΐκι γιατί απολαμβάνω την διαδρομή στο πήγαινε και το ηλιοβασίλεμα στο γυρισμό. Για φαγητό προτιμώ να πηγαίνω στον Καπετάν Νικολα και να τρώω τις τεράστιες αστακομακαροναδες αλλά και στο Remezzo που καταλήγουμε πολλές φορές με τις κιθάρες να τραγουδάμε όλο το νησί μαζί. Όσο για το απλό ποτάκι μας ή το κοκτέιλ, το Sorocco φημίζεται για την θέα και το παρείστικο κλίμα του. Αγαπημένες παραλίες το Πόρι και το Γάλα. Καλές διακοπές σε ολους"!

Διαβάστε ακόμη:

Οι «πρώην» του Πέτρου, τα λάθη της Καινούργιου και η αποκάλυψη του τέλειου άνδρα