Η πρώτη συνάντηση της Τζένης και του Πέτρου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!

Η πρώτη συνάντηση της Τζένης και του Πέτρου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!

Πού και πότε θα βρεθούν.

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη δημοσιοποίηση του χωρισμού ενός από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια του τόπου μας και ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη διαβάζουν τα σχόλια και όσα γράφονται για εκείνους από ξεχωριστά μέρη διακοπών. Εκείνος βρίσκεται στη Μύκονο και η Τζένη για ολιγοήμερες διακοπές στην Πάτμο.

Οι δυο τους έχουν να ειδωθούν εδώ και αρκετές μέρες και παρότι η Τζένη ορκίζονταν μπροστά στους φίλους της ότι δεν θέλει ποτέ στη ζωή της να ξαναπατήσει το πόδι της στη Μύκονο, πάτησε τον όρκο της πολύ γρήγορα μια και τώρα που εσείς διαβάζετε αυτή την είδηση η Τζένη έιναι ήδη στη Μύκονο.

Είχε όμως σοβαρό λόγο μια και σήμερα είναι τα γενέθλια του γιού της και εφόσον ο Μάξιμος είναι τη Μύκονο με τον πατέρα του αναγκάστηκε και η Τζένη και ταξίδευσε στο νησί για να μην χάσει τα 6 γενέθλια του γιού της.

Όμως αυτή είναι και η πρώτη φορά που το πρώην ζευγάρι συναντιέται μετά την ανακοίνωση του χωρισμού και αν και η σχέση τους είναι πραγματικά εξαιρετική εν τούτοις μια αμηχανία θα πλανάται στην ατμόσφαιρα.