Τραγική ειρωνεία: Δεύτερη πρωταγωνίστρια του Glee «έχασε» τον σύντροφό της

Τραγική ειρωνεία: Δεύτερη πρωταγωνίστρια του Glee «έχασε» τον σύντροφό της

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το χαμό του Cory Monteith

Ακόμα μια τραγωδία έρχεται να μας υπενθυμίσει, ένα χρόνο μετά και με τον χειρότερο τρόπο, τον πρόωρο θάνατο του πρωταγωνιστή της σειράς «Glee», Cory Monteith. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκονται η επίσης πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς, Becca Tobin και ο σύντροφός της Matt Bendik, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από την καμαριέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, στις 10 Ιουλίου.


Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη πάλης στο δωμάτιο και το σώμα του. Διάφορες πηγές αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας ήταν εργατικός και επιμελής χαρακτήρας, ενώ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών και έπινε αλκοόλ σε φυσιολογικά πλαίσια.


Ο 31χρονος επιχειρηματίας την τελευταία μέρα της ζωής του βρισκόταν στη Φιλαδέλφεια, μαζί με την Becca, για επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η 28χρονη ηθοποιός το τελευταίο διάστημα «ανέβαζε» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram συνεχώς φωτογραφίες όπου πόζαραν οι δυο τους ευτυχισμένοι, ενώ τίποτα δεν προμήνυε το ξαφνικό και οδυνηρό τέλος της σχέσης τους.

Διαβάστε ακόμη:

Άλλος άνθρωπος: Δείτε την Mel B χωρίς μακιγιάζ (φωτός)

Να πέφτουν τα στοιχήματα: Πόσες μέρες έχουν περάσει μαζί η Kim & ο Kanye μετά το γάμο;