H Lindsay Lohan δεν είναι αλκοολική. Απλώς αδέξια

H Lindsay Lohan δεν είναι αλκοολική. Απλώς αδέξια

Αυτή η κοπέλα είναι σε καλό δρόμο για να μας κάνει να ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε.

Αφού γλίτωσε τις κατηγορίες που την ήθελαν να έχει κακομεταχειριστεί έναν εργαζόμενο στo Betty Ford Center όπου νοσηλευόταν για αποτοξίνωση –οι δικαστές είναι καλοί άνθρωποι, τελικά- η Lindsay Lohan αποφάσισε να προκαλέσει λίγο ακόμα την τύχη της, αντί να κάτσει σπίτι της και να ευχαριστεί όποια ανώτερη δύναμη την βγάζει συνέχεια από τα μπλεξίματα.

Όχι όμως, η LiLo προτίμησε να γίνει για άλλη μια φορά το αγαπημένο θύμα των παπαράτσι, οι οποίοι την έπιασαν σε στιγμές απείρου κάλλους, να βρίσκεται πεσμένη στα τέσσερα έξω από ένα μπαρ του Lower East Side, την περασμένη Τετάρτη. Η 24χρονη ηθοποιός φορούσε γόβες και ένα γούνινο παλτό, ήταν πεσμένη στο πεζοδρόμιο έξω από το μπαρ και φαινόταν πως προσπαθούσε να σηκωθεί ενώ σε ένα ενσταντανέ το μέτωπό της ήταν κολλημένο στο δάπεδο. Τι; Σκεφτήκατε πως είχε πιει όλη την κάβα; Κάνετε λάθος, αγαπητοί αναγνώστες.

Η Lindsay, προς υπεράσπισή της, έγραψε την επόμενη μέρα στη σελίδα της στο Facebook «Πάντα ήμουν αδέξια», ενώ στον αντίστοιχο λογαριασμό της στο Twitter έγινε λίγο πιο γλαφυρή «Απαγορεύεται το να γλιστράς και να πέφτεις; Είναι αστείο το πώς αν πας να κάνεις μια πλάκα μπορεί να μετατραπεί σε... τέλος πάντων, με εμένα να πέφτω και μια ιστορία πίσω από αυτό».

Lindsay, σε πιστεύουμε. Άλλωστε, κι εμείς όταν παραπατάμε έξω από μπαρ, είναι επειδή κάθε φορά φυσάνε, ξαφνικά, ρεύματα αέρα. Κατά τ' άλλα, όλο το βράδυ τσάι πίνουμε.