«Στο Μουντιάλ γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου»: Ποια αγαπημένη σταρ το είπε;

«Στο Μουντιάλ γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου»: Ποια αγαπημένη σταρ το είπε;

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!

Η Shakira βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και δεν το κρύβει. Στην συνέντευξη που έδωσε λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν δίστασε να μιλήσει για τη διοργάνωση και να αποκαλύψει πως το Μουντιάλ είναι «υπεύθυνο» για την τωρινή της ευτυχία, αφού σε αυτό γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον Gerard Pique.


Η Λατίνα σταρ δήλωσε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όπου συμμετείχε τραγουδώντας το τραγούδι «Waka Waka-Time for Africa» και γνώρισε τον Pique: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο», εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς τη διοργάνωση και μάλλον προς την καλή της μοίρα, αφού λίγα είναι τα ζευγάρια που έχουν την τύχη να είναι τόσο ερωτευμένα.


Το Παγκόσμιο Κύπελλο όπως φαίνεται φέρνει γούρι στην37χρονη σταρ, αφού τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή και την γνωριμία με τον αμυντικό της Ισπανίας, παίρνει ξανά μέρος, έχοντας πλέον και τον 18 μηνών γιο της Milan που ολοκλήρωσε την ευτυχία της και για τον οποίο δήλωσε: «Αν δεν ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο ο γιος μου Milan δεν θα ήταν εδώ τώρα».

Βέβαια, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον πρόωρο αποκλεισμό της Ισπανίας από τη διοργάνωση και την στενοχώρια του Pique για το γεγονός, όμως έκλεισε αστειευόμενη, λέγοντας: «Έχω έναν τρόπο να τον παρηγορώ».

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την ξεχωριστή φωτογραφία της Gisele που τρέλανε το διαδίκτυο

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του Johnny Depp για το νέο του ρόλο