Σε ποια επαγγελματική πρόταση είπε όχι επειδή φοβήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς;

Σε ποια επαγγελματική πρόταση είπε όχι επειδή φοβήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς;

Τελικά τι θα κάνει τη νέα σεζόν;

Έχει περάσει ελάχιστος καιρός από τότε που η εκπομπή «Δέστε τους» έχει ρίξει αυλαία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παρουσιαστές κάνουν διακοπές περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο. Κάθε άλλο, παρασκηνιακά όλοι τους είναι σε συνεχή ραντεβού με διάφορα κανάλια και μεταξύ αυτών και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μετά από πολλές κουβέντες και συζητήσεις βρήκε κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη τηλεοπτική του στέγη στον ΣΚΑΪ.

Η αρχική σκέψη και πρόταση του καναλιού ήταν ο Νίκος να παρουσιάσει ένα καθημερινό σατυρικό αντι-δελτίο ειδήσεων, δηλαδή να σχολιάζει με το δικό του ιδιαίτερο στιλ ειδήσεις από την επικαιρότητα. Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα δεν είναι καινούργια, παρόμοια εκπομπή είχε παρουσιάσει και μάλιστα με τεράστια επιτυχία η Μαλβίνα Καράλη και αυτό ο Νίκος το έχει λάβει σοβαρά υπόψη του, τόσο σοβαρά που αρνήθηκε την πρόταση. Δεν ήθελε με τίποτε να ανταγωνιστεί ένα μύθο όπως η Μαλβίνα και φοβήθηκε ότι η σύγκριση μαζί της θα ήταν καταστροφική.

Η επόμενη καλύτερη πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν ο «Αδύναμος κρίκος», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων που απαιτεί από τον παρουσιαστή να διαθέτει έξυπνο λόγο και κοφτερή ατάκα, όπως η Έλενα Ακρίτα που υπήρξε η πρώτη παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος είπε στη ναι στη πρόταση και περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για να επιβεβαιωθούμε.