Mundial 2014: Shakira, Rihanna, Gisele, Beckham μέχρι και ο Ashton Kutcher ήταν εκεί

Mundial 2014: Shakira, Rihanna, Gisele, Beckham μέχρι και ο Ashton Kutcher ήταν εκεί

Οι celebrities που βρέθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Στο Μαρακανά, στο Ρίο ντε Τζανέιρο έδωσαν ραντεβού όλα τα μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας show biz! Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε Αργεντινή και Γερμανία μπορεί να καθήλωσε τους περισσότερους από εμάς σε ένα καναπέ ή σε μια καρέκλα στη βεράντα, κάποιοι όμως πιο τυχεροί ταξίδεψαν μέχρι τη Βραζιλία για να απολαύσουν από κοντά το θέαμα.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα και καλύτερα με την Shakira και τον Pique, μιας και η Shakira τραγούδησε στην τελετή λήξης. Εκεί όμως ήταν και η Rihanna που βρήκε την θέση της για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Για τη Gisele και τον σύζυγό της Tom Brandy τι να πούμε; Η παρουσία τους εκεί ήταν αναμενόμενη. Όσο για την στυλιστική επιλογή του μοντέλου, οκ εδώ στην Ελλάδα δεν πάμε στο γήπεδο με τακούνι και ανάλαφρο φορεματάκι. Αν το κάνεις στη χώρα μας αυτό μάλλον θα σε κοιτούν περίεργα. Άσε που μπορείς να ακούσεις και κανένα σύνθημα.

O David Beckham πάλι πήρε τα αγόρια της οικογένειας και ταξίδεψαν μέχρι τη Βραζιλία για να τους...γνωρίσει τον Πελέ. Μάλιστα τα αγόρια ήταν θερμοί υποστηρικτές της Αργεντινής για αυτό και φορούσαν τις μπλούζες της ομάδας.

Εκεί ήταν όμως και ο Aston Kutcher, που άφησε έγκυο γυναίκα για δει μπάλα. Τι να πω! Κλασσικός άνδρας!