Το κορίτσι τρελάθηκε! Με άλλον την αφήσαμε, άλλον παντρεύτηκε τελικά

Γωγώ Φούντα
Το κορίτσι τρελάθηκε! Με άλλον την αφήσαμε, άλλον παντρεύτηκε τελικά

Και όλα αυτά μέσα σε 3 μήνες!

Λένε ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μία χρονιά, μιας και την πιο θερμή και ξένοιαστη εποχή του χρόνου δεν επιλέγουν μόνο οι... κοινοί θνητοί να ενωθούν εις σάρκαν μίαν, αλλά και οι superstars.

Έτσι λοιπόν, ακόμη ένας γάμος έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των celebrity μυστηρίων για το φετινό καλοκαίρι, και ομολογούμε ότι ο συγκεκριμένος είναι ο πιο απρόσμενος και βιαστικός. Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια λοιπόν, Cheryl Cole, η οποία αυτή την εποχή είναι κριτής στο X Factor, παντρεύτηκε εντελώς ξαφνικά το Γάλλο αγαπημένο της Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Οι 2 τους, γνωρίστηκαν στο φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο, και μάλλον ο έρωτάς τους ήταν κάτι παραπάνω από κεραυνοβόλος, αν κρίνουμε από την ταχύτητα με την οποία ακολούθησε ο γάμος. Όπως πιθανόν να φαντάζεστε, το ζεύγος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μία μαγευτική παραλία, του επίσης μαγευτικού νησιού Mystique, ενώ παρόντες ήταν μόλις 4 μάρτυρες, ανάμεσα στους οποίους και η μητέρα της Cheryl.

Επίσης, όπως πιθανόν και πάλι να φανταστήκατε, τα χαρμόσυνα νέα ανακοινώθηκαν μέσω twitter, μαζί με μία φωτογραφία όπου απεικονίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων και τη βέρα της τραγουδίστριας. Αυτό βέβαια που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι ότι στο μυαλό των περισσοτέρων, η Cheryl ήταν ακόμη ζευγάρι με το χορευτή Tre Holloway, με τον οποίο έβγαιναν για 14 μήνες.

Να λοιπόν που μας την έσκασε! 'Αντε και καλούς απογόνους βρε παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Η Pamela Andreson έγραψε ποίημα για το διαζύγιό της! Διαβάστε εδώ.