Για το "ερωτικό τρίγωνο" με τη Rihanna και τον Chris Brown μίλησε η Karreuche Tran (video)

Για το "ερωτικό τρίγωνο" με τη Rihanna και τον Chris Brown μίλησε η Karreuche Tran (video)

Το φάντασμα της "πρώην" και οι φήμες του χωρισμού

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται η Karreuche Tran και ο Chris Brown χώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο τώρα προβλήθηκε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο συνέντευξή της όπου μιλά ανοιχτά για την σχέση της με τον τραγουδιστή αλλά και το "ερωτικό τρίγωνο" με την πρώην που δεν είναι άλλη απο τη Rihanna.

Είναι γνωστό πως ο 25χρονος ράπερ μια ήταν μαζί με την Tran, μια με τη Rihanna. Είμαστε σίγουροι ότι και ο ίδιος έχει χάσει το μέτρημα απο τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις τους.

Μάλιστα το μοντέλο και η τραγουδίστρια πετούσαν μια στο τόσο μπηχτές, η μια στην άλλη, αλλά ποτέ δεν είχε μιλήσει καμιά τους ανοιχτά για όλο αυτό που συνέβαινε.

Ήρθε όμως η στιγμή το 26χρονο μοντέλο να μιλήσει και μάλιστα ξέσπασε σε κάματα: "Ποτέ δεν είχα σχέση με ένα celebrity, επομένως όλο αυτό ήταν πολύ καινούργιο για εμένα. Παπαράτσι παντού και όλα αυτά. Έπειτα ήταν και αυτή η κατάσταση με τη Rihanna. Όλοι ενδιαφέρθηκαν για αυτό, γιατί όλοι έχουμε ζήσει το "φάντασμα" της πρώην. Στην περίπτωση του φίλου μου, η πρώην του είναι μια celebrity ακόμα μεγαλύτερη από τον ίδιο. Επομένως δεν μάχομαι μόνο εκείνη αλλά και τους 14 εκατομμύρια θαυμαστές της. Για φανταστείτε πως νιώθω όταν μπαίνω στο twitter και με βρίζονυ, λέγοντας τόσα χωρίς να ξέρουν τίποτα για μένα".

Δείτε το video