Όταν το γήπεδο έγινε πασαρέλα:Αυτές είναι οι πιο σέξι σύντροφοι των Παγκόσμιων Πρωταθλητών

Γωγώ Φούντα
Όταν το γήπεδο έγινε πασαρέλα:Αυτές είναι οι πιο σέξι σύντροφοι των Παγκόσμιων Πρωταθλητών

Μια χαρά τα καταφέρνουν και εκτός γηπέδων τα παιδιά

Και εκεί που όλος ο κόσμος παρακολουθούσε τα πανηγύρια των Γερμανών και τα κλάματα των Αργεντινών, με τον Messi να συγκεντρώνει την προσοχή με το ψυχρό-αχανές βλέμμα του, το γήπεδο, το Maracana για να δείτε ότι είμαστε και διαβασμένες, μετετράπη σε... πασαρέλα! Και όταν το λέμε το εννοούμε, γιατί απ' ότι αντιληφθήκαμε την Κυριακή το βράδυ, εκτός του ότι η Γερμανία διαθέτει πολύ ωραίες γυναίκες, οι Γερμανοί ποδοσφαιριστές είναι αρκούντως... αλανιάρηδες.

Ποια Shakira και ποια Victoria Beckham κυρίες και κύριοι; Εκεί που ο χρυσός σκόρερ Mario Götze έδινε τις συνεντεύξεις του και έτρεχε σαν τον τρελό πάνω κάτω, τσουπ κρεμιέται από πάνω του μία δίμετρη και καλλίγραμμη κυρία, η οποία τον αρχίζει στα φιλιά! Τελικά, δεν ήταν μία τρελή θαυμάστρια, αλλά η εδώ και 2 χρόνια σύντροφός του Ann-Kathrin Brömmel, μοντέλο στο επάγγελμα, κάτι που πιστεύουμε ότι φάνηκε! Η σέξι Brömmel λοιπόν, εκτός από το modeling, ασχολείται και με την μουσική, ενώ ρίχνει 2 χρονάκια στον 22χρονο Götze, μιας και έχει πατήσει τα 24! Αν αναρωτιέστε πώς αυτή η κουκλάρα είναι τρελή και παλαβή για ένα αγόρι που μοιάζει... γιος της, σας ενημερώνουμε ότι πολύ απλά, ο κύριος αυτός μόλις κατέκτησε το Μουντιάλ και ποιος ξέρει πόσα... χρήματα. Αρκεί αυτό νομίζουμε.

Ένας άλλος μπερμπάντης ο οποίος κυκλοφορεί δίμετρη ξανθιά, είναι ο Sami Kedhira, o οποίος ήταν και ο άτυχος του τελικού μιας και τραυματίστηκε στην... προθέρμανση-για όνομα του Θεού-. Βέβαια, κανείς δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει ποτέ την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία των Γερμανών, καθώς επίσης και το ότι είναι καταφερτζής αν κρίνουμε από το παρουσιαστικό της κυρίας Kedhira, Lena Gercke. H Lena αναδείχθηκε νικήτρια πριν 8 χρόνια του γερμανικού Next Top Model και από τότε κλείνει την μία δουλειά μετά την άλλη στη γερμανική τηλεόραση. Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, ήταν η ξανθιά κυρία με τον κότσο και το κόκκινο κραγιόν, που αγκάλιαζε με θέρμη τον προπονητή της εθνικής, Joachim Löw.

H τρίτη της παρέας είναι η Sarah Brandner, η πανύψηλη κυρία με τους κοιλιακούς, η οποία από το 2007 είναι σύντροφος Bastian Schweinsteiger-ο αγαπημένος μας αν μας ρωτάτε έτσι χωρίς λόγο-, και εκτός του ότι επαγγέλεται μοντέλο, με εξώφυλλο Sports Illustrated στο ενεργητικό της, είναι ένα κορίτσι μορφωμένο καθώς έχει πτυχίο στα μαθηματικά και τα οικονομικά. Εκτός του ότι είναι μόλις 25 είναι και 1.80 στο ύψος, κάτι που νομίζουμε ότι φάνηκε!

Τελευταία κρατήσαμε την πιο σέξι και χυμώδη, η οποία αποδεικνύει ότι ο έρωτας είναι όντως τυφλός, εκτός φυσικά αν το μόνο που βλέπει είναι ο τραπεζικός λογαριασμός. Η Montana Yorke είναι το κορίτσι του Andre Schurrle και είναι μόλις 21! Παρά το γεγονός ότι έχει ασχοληθεί, με όχι ιδιαίτερη επιτυχία με το modeling, γνώρισε το διάσημο ποδοσφαιριστή, όταν εκείνος πήγε στο μαγαζί όπου εργαζόταν ως σερβιτόρα. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και από τότε είναι αχώριστοι! Το ότι ο Schurrle δεν είναι και ο πιο όμορφος άντρας του πλανήτη, είναι μάλλον λεπτομέρεια. Πάντως, μετά τις πόζες με τον αγαπημένο της στον τελικό, κάτι μας λέει ότι η καριέρα της θα πάρει την ανιούσα!

Διαβάστε ακόμη:

Lionel Messi: 23 facts που ίσως δεν ξέρατε για τον σπουδαιότερο ποδοσφαιριστή του κόσμου

H Kate Middleton είναι έγκυος ξανά (;) Δείτε τι δήλωσε η καλύτερή της φίλη!