Νέο e-shop από την FS Direct με «Ποιότητα και Τιμές που κάνουν Κλικ»!

Νέο e-shop από την FS Direct με «Ποιότητα και Τιμές που κάνουν Κλικ»!

Η FS Direct ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα και παρουσιάζει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της (www.fsdirect.gr) με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των προϊόντων στο σπίτι για τις αγορές άνω των 25 €, επιβεβαιώνοντας πως «ΠΟΙΟΤΗΤΑ & οι ΤΙΜΕΣ ΚΑΝΟΥΝ... ΚΛΙΚ»!

Επισκεφτείτε το νέο e-shop της FS Direct στην ηλεκτρονική σελίδα www.fsdirect.gr, επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και την μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί (αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα ή paypal,) και μέσω της πολύ απλής, εύκολης και ασφαλέστατης πλοήγησης ολοκληρώστε την παραγγελία σας...μόλις με 3 ΚΛΙΚ!

Η FS Direct που διαθέτει 7 υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και παρουσία σε 38 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, πλέον δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές οπουδήποτε στην Ελλάδα, να ψωνίζουν on line έξυπνα, γρήγορα & και πάνω απ' όλα οικονομικά από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων προσωπικής περιποίησης, βρεφικής φροντίδας και οικιακού καθαρισμού.

Κερδίστε χρόνο και χρήματα, διαπιστώστε την απόλυτη σχέση ποιότητας και τιμής των παγκοσμίως γνωστών προϊόντων μας...εύκολα, άμεσα & οικονομικά μέσω του νέου μας e-shop!

FS Direct Hellas
Ζαλοκώστα 44 & Λ. Κηφισίας, Χαλάνδρι
Τηλ: 211 1069422
www.fsdirect.gr

DPG Network