Ο άγνωστος χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού με τον Πέτρο, πριν από 5 χρόνια!

Ο άγνωστος χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού με τον Πέτρο, πριν από 5 χρόνια!

Είχαν ξαναχωρίσει το 2009!

Η είδηση του χωρισμού του Πέτρου Κωστόπουλου από την Τζένη Μπαλατσινού μας σόκαρε όλους, όμως καιρό μετά το δελτίο τύπου που εξέδωσε από κοινού το πρώην ζευγάρι, νέες ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με άρθρο στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η πρώτη σοβαρή κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι συνέβη πριν 5 χρόνια.

Το 2009 η Τζένη ήταν ένα βήμα πριν ζητήσει διαζύγιο και αν και στο άρθρο δεν γίνεται λόγος για την αιτία που έκανε την Τζένη να φερθεί έτσι, η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή. Μάλιστα η Τζένη τότε ήταν αποφασισμένη να χωρίσει και είχε φύγει για ένα μήνα στο Παρίσι -με πρόφαση κάποιες δουλειές- ώστε να σκεφτεί με ηρεμία για το μέλλον και τις αποφάσεις που θα έπαιρνε.

Το ρεπορτάζ αναφέρει δηλώσεις φίλων και συναδέλφων οι οποίες ισχυρίζονται ότι «για ένα μεγάλο διάστημα η Τζένη έπαιζε θέατρο. Πολλά βράδια κοιμόταν στο σπίτι της μαμάς της και το πρωί ξυπνούσε νωρίς, έτρεχε στο σπίτι στη Φιλοθέη πριν ξυπνήσουν τα παιδιά, τα ετοίμαζε για το σχολείο και έφευγε ξανά. Δεν ήθελε να αντιληφθούν ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι το προηγούμενο βράδυ δεν έμεινε με τον μπαμπά τους».

Αν και η Τζένη έφτασε μέχρι το γραφείο του δικηγόρου δεν προχώρησε για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν το αίσθημα καθήκοντος που χαρακτηρίζει τη ζωή της Τζένης και η απόλυτη αφοσίωση της στα παιδιά της και την οικογένεια της. Ο γιος της ήταν μόλις 2 χρονών τότε και δεν ήθελε να δημιουργήσει θέμα στα παιδιά, ούτε να τους στερήσει τον πατέρα τους αλλά και ούτε σε 'κείνον να στερήσει τα παιδιά του.

Ο δεύτερος λόγος ήταν η επέμβαση της μητέρας της. Λένε ότι εκέινη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Τζένης να μη διαλύσει το σπίτι της. Η μητέρα της Τζένης είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν πάντα στο πλευρό της κόρης της και που και η ίδια περίμενε να γίνει η Τζένη 16 χρονών για να πάρει την απόφαση να χωρίσει από τον τότε σύζυγό της.

Η κρίση ανάμεσα στον Πέτρο και τη Τζένη τελείωσε γύρω στο Πάσχα του 2010, όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξεκίνησαν τα προβλήματα με την εταιρία του Πέτρου και το βάρος των συζητήσεων περιορίστηκε στα οικονομικά.