Ο George Clooney μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο του

Ο George Clooney μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο του

Και σχολιάζει την απόφασή του να απαντήσει στο ψευδές δημοσίευμα της Daily Mail.

Μπορεί να ήταν, μέχρι τώρα, ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood, ένας από τους πιο ποθητούς άντρες στον κόσμο αλλά και ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα του κινηματογράφου με ένα Oscar στην κατοχή του, ωστόσο όταν τον ρώτησαν πρόσφατα για τον επικείμενο γάμο του με την ακτιβίστρια δικηγόρο (και κουκλάρα, να τα λέμε κι αυτά) Amal Alamuddin, ο George Clooney είχε άλλη άποψη για το status του. Για την ακρίβεια, θεωρεί πως δεν είναι η Amal, αλλά αυτός ο τυχερός που την παντρεύεται.

Όπως χαρακτηριστικά απάντησε στον δημοσιογράφο «I'm marrying up». 
Ακριβή μετάφραση στα ελληνικά δεν υπάρχει για αυτή την ατάκα, δείχνει όμως πόσο σημαντικός είναι για αυτόν ο γάμος του με την Alamuddin και πόσο ευτυχισμένος είναι ο 53χρονος ηθοποιός με την τροπή που έχει πάρει η ζωή του.

Όσο για τον χαμό που έγινε με το δημοσίευμα της DailyMail που ήθελε την πεθερά του να είναι αντίθετη στον γάμο και την δημόσια επιστολή που έστειλε ο ίδιος ως απάντηση στο δημοφιλές site -το οποίο στη συνέχεια «κατέβασε» το κείμενο και ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό, ο Clooney σχολίασε:

«Συνήθως κάθομαι με τους φίλους μου και λέμε "Α, οπότε απλά κάθισαν σε έναν υπολογιστή και είπαν: ok, αυτό θα γράψουμε σήμερα". Το εννοώ κυριολεκτικά γιατί πραγματικά δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο αλήθειας σε αυτά. Απλά γελάς και το αφήνεις. Το έχω συνηθίσει έπειτα από τόσα χρόνια. Αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι το πόσο πολύ εισρέει η Daily Mail στον αμερικάνικο τύπο και γίνεται πηγή για κάποιες έγκυρες εφημερίδες. Οπότε αυτό το γεγονός με ανησυχεί».

Όπως συμπλήρωσε μάλιστα, έχει μάθει πια να επιλέγει τις μάχες που δίνει με τον Τύπο: «Για αυτό επιλέγεις τις μάχες σου με τα ταμπλόιντ. Γράφουν κάθε μέρα για πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά μια στο τόσο γράφουν κάτι που είναι πραγματικά επικίνδυνο για την οικογένειά σου και πιθανώς ψέμα. Και αυτή είναι (σ.σ. η μάχη) που επιλέγεις».

Έχουμε σηκωθεί και χειροκροτάμε.

Διαβάστε επίσης:

Amal Alamuddin: Το κορίτσι του George Clooney αγαπάει τα statement αξεσουάρ

Πήραν φόρα τα σόγια για τον αρραβώνα του George Clooney. Τι λέει ο πατέρας για τη νύφη

Δείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων που πήρε στην Amal Alamuddin ο George Clooney