Αυτή είναι η λίστα του Forbes με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς!

Αυτή είναι η λίστα του Forbes με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς!

Θα σας φύγει το κεφάλι με τα ποσά που κερδίζουν

Το 2014 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για αρκετούς ηθοποιούς του Hollywood. Η λίστα του Forbes βγήκε και για να μην σας κρατάμε σε αγωνιά ορίστε οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί:

Ο Robert Downey Jr. κατέχει την πρώτη θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το να είσαι ο Iron Man κοστίζει περίπου 75 εκατομμύρια δολάρια!

Να και μια έκπληξη. Ο Dwayne Johnson- Τhe Rock ακολουθεί στη δεύτερη θέση κερδίζοντας 52 εκατομμύρια δολάρια. Ο λατρεμένος, sexy Bradley Cooper βρίσκεται κι αυτός στην λίστα με 46 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Leonardo DiCaprio μπορεί να απολαμβάνει τα καλοκαιρινά παιχνίδια στη θάλασσα μιας και τα κέρδη του ανέρχονται στα 39 εκατομμύρια δολάρια. Άλλωστε κάπως έτσι θα την περνούσαμε κι εμείς! Την πέμπτη θέση "κλείδωσε" ο Chris Hemsworth κερδίζοντας 37 εκατομμύρια δολάρια ενώ στη έκτη θέση βρίσκεται ο Liam Neeson με μικρή διαφορά - 36 εκατομμύρια δολάρια.

Χαρούμενος είναι και ο Ben Affleck, ο μελλοντικός Batman ακολουθεί με 35 εκατομμύρια δολάρια ενώ έναν άλλο Batman συναντάμε στην όγδοη θέση. Ο Christian Bale κέρδισε επίσης 35 εκατομμύρια.

Καθόλου παραπονεμένος δεν είναι και ο Will Smith με 32 εκατομμύρια δολάρια ενώ τέλος στην δέκατη θέση βρίσκεται ο Mark Wahlberg που κατάφερε να συγκεντρώσει επίσης 32 εκατομμύρια δολάρια.

DPG Network