Ο Τaylor Lautner δε δείχνει έτσι πια

Γωγώ Φούντα
Ο Τaylor Lautner δε δείχνει έτσι πια

Η αλλαγή του star θα σας αιφνιδιάσει

Κατέχει εξέχουσα θέση στην καρδιά όλων των γυναικών, ή τουλάχιστον των περισσότερων, καθώς εκτός του ότι υπήρξε πρωταγωνιστής μιας εκ των μεγαλύτερων κινηματογραφικών επιτυχιών της τελευταίας δεκαετίας, η εμφάνισή του είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτη και εντυπωσιακή, με τους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς, να έχουν χαραχθεί βαθιά στην μνήμη των γυναικών.

Αναφερόμαστε στον νεαρό και σέξι star Taylor Lautner, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του Jacob στη σειρά ταινιών Twilight. Αν ανήκετε στην κατηγορία που σνομπάρατε τον Robert Pattinson και προτιμούσατε τον Taylor, τότε σίγουρα θα πρέπει να διαβάσετε παρακάτω.

Ξεχάστε λοιπόν το λείο μαγουλάκι του διάσημου ηθοποιού και τα φρεσκοκουρεμένα μαλλιά γιατί η νέα του εμφάνιση μάλλον θα σας σοκάρει. Ο Τaylor λοιπόν, άφησε χαίτη και μούσι, για τις ανάγκες του νέου του ρόλου σε δημοφιλή σειρά του BBC. Μάλιστα, το 30 δευτερολέπτων trailer, είναι εδώ κα λίγες μέρες διαθέσιμο, και παρόλο που ξεκινάει με τον σέξι star άκρως τριχωτό, καταλήγει στον Taylor που γνωρίσαμε και αγαπάμε.

Δείτε το video και ψηφίστε. Μήπως τον προτιμάτε έτσι τελικά;

Διαβάστε ακόμη:

Που πας μανούλα μου με τέτοιο τακούνι έγκυος γυναίκα; Κι αν στραβοπατήσεις;

Το νέο διάσημο και hot ζευγάρι του Hollywood, και η ίντριγκα που βρίσκεται από πίσω