Βeyonce & Jay Z: Πλησιάζει το τέλος; Φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει

Γωγώ Φούντα
Βeyonce & Jay Z: Πλησιάζει το τέλος; Φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει

Τι σκοπεύουν να κάνουν αμέσως μετά την κοινή τους περιοδεία;

Tι κι αν είναι το πιο ισχυρό και πλούσιο ζευγάρι παγκοσμίως; Τι κι αν μέχρι και ο Πρόεδρος Obama αποζητά την παρέα και τη στήριξή τους, εκείνοι αυτή την περίοδο έχουν κάτι παραπάνω από 99 problems που είναι και το μεγάλο σουξέ του κυρίου της παρέας.

Υποθέτουμε καταλάβατε ότι αναφερόμαστε στους Beyonce και Jay Z οι οποίοι τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχουν χάσει την μπάλα. Εκεί λοιπόν, που απασχολούσαν πάντα με τις δουλειές και με τις δημόσιες εμφανίσεις τους, περιστατικά όπως εκείνο του ασανσέρ, τους απομυθοποιούν και τους κάνουν να δείχνουν τρωτοί, και σίγουρα όχι τόσο stars όσο θα ήθελαν οι ίδιοι να φαίνονται.

Το τελευταίο και ακόμη πιο σοβαρό κρούσμα, είναι οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, και κάνουν λόγο για πολλά και σοβαρά προβλήματα στο γάμο των δύο stars, με τις φημολογούμενες απιστίες του Jay Z να παίζουν βασικό ρόλο στις αιτίες. Και παρόλο που αρκετοί θεώρησαν ότι όλα αυτά είναι οι κλασικές φήμες που συνοδεύουν πάντα τα διάσημα ζευγάρια, ένας φίλος του ζευγαριού ρίχνει φως στην υπόθεση και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

«Προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να χωρίσουν χωρίς να πάρουν διαζύγιο. Κακά τα ψέματα, βρίσκονται στην μέση μιας τεράστιας και πολύ πετυχημένης περιοδείας, έχουν πάρει πολλά χρήματα από τους χορηγούς και φυσικά δεν μπορούν να τα παρατήσουν. Αν έχετε παρατηρήσει όμως, βέρες πλέον δεν υπάρχουν, ενώ λογικά το τέλος της περιοδείας θα σημάνει και το τέλος και του γάμου τους».

Και συνεχίζει ακόμα πιο αποκαλυπτικά: «Τα προβλήματα υπήρχαν πολλά χρόνια, και πίστευαν ότι ο ερχομός της Blue Ivy θα διόρθωνε κάπως τις σχέσεις τους. Για κάποιο διάστημα, τα πράγματα είχαν φτιάξει και μάλιστα έκαναν λόγο και για δεύτερο παιδί. Τελικά όμως, ο Jay Z έκανε τα δικά του, η Beyonce τα δικά της, και τα πράγματα πήραν ξανά την κάτω βόλτα».

Τώρα εμείς τι να πούμε μετά από όλα αυτά; Αναμένουμε εξελίξεις με αγωνία!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Philip Seymour Hoffman δεν άφησε τίποτα στα παιδιά του. Γιατί όμως;