Britney Spears: Είδε κι απόειδε και αποφάσισε να αδυνατίσει με ακραίες μεθόδους

Γωγώ Φούντα
Britney Spears: Είδε κι απόειδε και αποφάσισε να αδυνατίσει με ακραίες μεθόδους

Πρόσεχε λίγο βρε κορίτσι μου

Μπορεί στα shows της να εμφανίζεται με τα ελάχιστα, κάτι που σημαίνει ότι προβάλλει μπόλικη σάρκα, και μπορεί αυτό να μας κάνει να συμπεραίνουμε ότι η κοπέλα είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η Britney Spears δεν αντιμετωπίζει θεματάκια με την εμφάνιση και τα κιλά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, τα τελευταία χρόνια, έχει παχύνει αισθητά, με αποτέλεσμα να δουλεύει αρκετά με το σώμα και τη διατροφή της προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα. Απ' ότι φαίνεται όμως. αυτά δεν της αρκούν, μιας και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να βγαίνει από δερματολογικό ιατρείο, κρατώντας μάλιστα ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την απομάκρυνση λίπους με την μέθοδο του λέιζερ.

Ωστόσο, αν κρίνουμε από την εμφάνισή της, ομολογούμε ότι δεν έχει ανάγκη τέτοιες ακραίες μεθόδους αδυνατίσματος, μιας και το σώμα της έχει βελτιωθεί αρκετά, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη γυμναστική και διατροφή. Πάντως η ίδια έχει κατά καιρούς δηλώσει, ότι όσο μεγαλώνει, της είναι όλο και πιο δύσκολο να γυμνάζεται.

Τώρα να πούμε ότι δεν την καταλαβαίνουμε;

Διαβάστε ακόμη:

Η φωτογραφία που τρέλανε το twitter: Είναι 44ετών και διαθέτει τέτοιο κορμί

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό: Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με κολάν και μπουστάκι