«Στα 67 μου, παίρνω ακόμα ναρκωτικά!» Ποιά διάσημη σταρ το αποκάλυψε;

«Στα 67 μου, παίρνω ακόμα ναρκωτικά!» Ποιά διάσημη σταρ το αποκάλυψε;

Αφοπλιστικά ειλικρινής με τις τολμηρές δηλώσεις της η…

Το ότι δεν είναι μια συμβατική γυναίκα της ηλικίας της το γνωρίζαμε καλά, καθώς η Susan Sarandon είναι ένα απόλυτα φιλελεύθερο άτομο και το έχει αποδείξει με αρκετούς τρόπους κατά καιρούς. Για μια φορά ακόμα λοιπόν, μας εκπλήσσει με τις αποκαλύψεις της σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο online περιοδικό «Daily Best», δηλώνοντας πως κάνει ακόμα χρήση ναρκωτικών, και μάλιστα με ιδιαίτερη προτίμηση στα «μανιτάρια».


Η ηθοποιός στη συνέχεια, εξέφρασε περαιτέρω τη γνώμη της για το θέμα των ναρκωτικών και ανέφερε για το ενδεχόμενο της νομιμοποίησης της μαριχουάνας: «Πιστεύω ότι σύντομα θα νομιμοποιηθεί παντού και θα αλλάξουν έτσι πολλά. Αν οι άνθρωποι αφήσουν το αλκοόλ τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Με τη μαριχουάνα δεν γίνεσαι επιθετικός. Δεν χτυπάς τη γυναίκα σου, δεν οδηγείς σαν τρελός και σίγουρα δεν μπλέκεις σε καυγάδες. Δεν έχει υπάρξει θάνατος από μαριχουάνα».


Η 67χρονη σταρ, ως άλλο παιδί των λουλουδιών, παραδέχτηκε πως προτιμά τα πιο φυσικά ναρκωτικά, ενώ της αρέσει να βρίσκεται κοντά στη φύση όταν κάνει χρήση τους, προκειμένου να είναι ακόμα πιο χαλαρή. Βέβαια, η ίδια παραδέχεται πως ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό όσο είχε τα παιδιά της υπό την επίβλεψή της ή γενικότερα, όσο είχε ευθύνες σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.


Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς μίλησε για πρώτη φορά και για την σχέση που διατηρούσε τη δεκαετία του '80 με τον ροκ σταρ David Bowie, η οποία όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού η Susan τότε δεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά. Οι δύο σταρ γνωρίστηκαν το 1983, όταν συμμετείχαν και οι δύο στην ταινία τρόμου «The hunger», ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά της η σχέση αυτή της έχει αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα περίοδος. Όμως, δεν ήμουν διατεθειμένη να κάνω παιδιά τότε, αφού ήθελα να ηρεμήσω γιατί σαν μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα 9 αδέρφια μου, τα είχα σχεδόν μεγαλώσει εγώ».

Διαβάστε ακόμη:

Ο κύριος αυτός εξελίχθηκε, όχι σε μεγάλο αθλητή, αλλά σε star του Hollywood.Σας λέει κάτι;

Ποια πασίγνωστη σταρ μας δείχνει για ακόμη μια φορά τους απίθανους κοιλιακούς της;