Οκ, ζευγάρια με διαφορά ηλικίας αλλά κάποιοι το έχουν παρακάνει

Οκ, ζευγάρια με διαφορά ηλικίας αλλά κάποιοι το έχουν παρακάνει

Όταν στο Hollywood ο έρωτας δεν κοιτά χρόνια

Ο έρωτας είναι τυφλός, ο έρωτας είναι αναζωογονητικός αλλά μερικές φορές το παρακάνει! Για να μην παρεξηγηθούμε πλάκα κάνουμε αλλά η αλήθεια είναι πως κάποια ζευγάρια έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας που δεν μιλάμε απλά για χάσμα γενεών!

Βέβαια όταν μιλάμε για Hollywood, για ζάμπλουτους ηθοποιούς, τραγουδιστές και όχι μόνο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δείτε μερικά από τα ζευγάρια που πραγματικά με τόση διαφορά ηλικίας είναι να απορείς για το τι λένε όταν αναφέρονται στα... παιδικά τους χρόνια.

Mary Kate και Olivier Sarkozy
Όταν η Mary Kate έπαιζε με την δίδυμη αδελφή της στην τηλεόραση ο κατά 18χρόνια μεγαλύτερό της Olivier Sarkozy (αδελφός του Νικολά Σαρκοζί, πρώην προέδρου της Γαλλίας) άρχιζε τις σπουδές του στα οικονομικά. Η σχεδιάστρια μόδας, παραγωγός, ηθοποιός, συγγραφέας και επιχειρηματίας είναι μαζί με τον τραπεζίτη Olivier και ακούγεται ότι θα παντρευτούν.

Rob Stewart και Penny Lancaster
Έχουν 26 χρόνια διαφορά αλλά αυτό δεν έχει να κάνει! Όταν αγαπάς όλα δείχνουν πιο όμορφα. Αλήθεια αν δεν ήταν ο Rob Stewart, ο επιτυχημένος star με αυτό το look θα γυρνούσε να τον κοιτούσε; Αλήθειες θέλω!!!

Michael Douglas και Catherine Zeta- Jones
Στις 25 Σεπτεμβρίου του 1969 ο Michael Douglas γιόρταζε τα 25 γενέθλιά του και οι Patricia με τον David Jones γιόρταζαν την γέννηση της κόρης του Catherine Zeta- Jones. Μετά απο 30 χρόνια άρχισαν να βγαίνουν όταν της είπε την θεϊκή ατάκα "θέλω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου". Εδώ τι να πω, αντικειμενικά είναι πολύ γοητευτικός!

Goerge Clooney- Amal Alamuddin
Εκείνος 53 ετών και εκείνη 35 ετών. Οκ, και 20 να ήταν πάλι θα καταλαβαίναμε γιατί θα μπορούσε να ερωτευθεί τον George Clooney. Βέβαια, η Amal είναι 35 ετών και πολύ πετυχημένη! Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι του George του έφεξε!

Mariah Carey και Nick Cannon
Η Maria Carey έχει αδυναμία στους νέους! Δεν βρίσκω κανένα αρνητικό. Έχουν 12 χρόνια διαφορά και είναι παντρεμένοι.

Hugh Hefner και Crystal Harris
Εντάξει, ο άνθρωπος έκαψε κάθε κοντέρ! Όχι 20 ούτε 30 χρόνια αλλά 60 χρόνια διαφορά! Καλά αν δεν είχε λεφτά σιγά μην του έκανε τη νοσοκόμα και του άλλαζε πάπιες. Τι να λέμε; Πάντως το θέαμα παππού και εγγονής με ανατριχιάζει!