Η Jennifer Lopez αποκάλυψε πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της, χωρίς styling! (φωτο)

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της, χωρίς styling! (φωτο)

Και η φωτογραφία θα σας εκπλήξει.

Στην εποχή του instagram, τίποτα δεν μένει πια κρυφό. Τόσο που οι παπαράτσι έχουν σχεδόν χάσει τις δουλειές τους, καθώς οι διάσημοι ανεβάζουν συνέχεια προσωπικές (έως υπερβολικά προσωπικές) φωτογραφίες τους, κάτι που ακόμα και ο καλύτερος φωτορεπόρτερ δεν θα μπορούσε να καταφέρει ποτέ.

Η Jennifer Lopez, στην περίπτωσή μας, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Casper Smart, του έχει δώσει να καταλάβει, ανεβάζοντας πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, μόνη ή με παρέα. Όταν μάλιστα είχε ποστάρει φωτογραφία της σε πολύ κοντινό πλάνο χωρίς ίχνος make up, όλο το ίντερνετ είχε θαυμάσει το πόσο όμορφη είναι αυτή η γυναίκα από τη φύση της, χωρίς να χρειαστεί να κάνει απολύτως τίποτα. Και τώρα, η JLo ξαναχτύπησε για να μας αποτελειώσει.

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε χτες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είναι άλλη μια selfie, αυτή τη φορά με μακιγιάζ, αλλά με μια μεγάλη διαφορά. Η Lopez έχει αφήσει τα μαλλιά της στη φυσική τους μορφή, κάτι που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια αφού η τραγουδίστρια εμφανίζεται σχεδόν πάντα με τέλεια στιλιζαρισμένα χτενίσματα, ακόμα κι αν πηγαίνει για ψώνια.

Να όμως που, με το φυσικό, (φουλ) σγουρό και κοντό μαλλί της, η Jennifer όχι μόνο αποδεικνύει πως είναι εξίσου πανέμορφη και χωρίς στιλίστες, αλλά δίνει και κουράγιο σε πολλές γυναίκες να αποδεχθούν τη φυσική τους εμφάνιση και να την επιδεικνύουν χωρίς κανέναν απολύτως φόβο ή ανασφάλεια. Σας ακούγεται υπερβολικό; Τότε δεν ξέρετε πόσες ανασφάλειες κρύβει μια γυναίκα για την εμφάνισή της και πόσο μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή της. Αν λοιπόν το κάνει η σταρ Lopez, γιατί όχι κι εσύ, ε; You go girl!

Διαβάστε επίσης:

Τα μισά να μας έκανε! Η 44χρονη JLo θα κάνει την 23χρονη Miley να κλαίει με μαύρο δάκρυ

Δεν είναι φόρεμα, ούτε παντελόνι: Είναι η νέα δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε η JLo