Πόσο έξαλλη θα γίνει η Beyonce αν μάθει τι κάνει ο πατέρας της για να βγάλει χρήματα;

Πόσο έξαλλη θα γίνει η Beyonce αν μάθει τι κάνει ο πατέρας της για να βγάλει χρήματα;

Πιο εκμετάλλευση του ονόματος δεν έχετε! 

Θες να γίνεις η επόμενη Beyonce; Τότε σίγουρα ένα μάθημα με τον πατέρα της απόλυτης star Matthew Knowles θα σας ήταν πολύ χρήσιμο.

Βλέπετε ο άνθρωπος αυτός μπορεί κατά 50% να της έδωσε ένα καλό DNA αλλά ήταν πάντα στο πλευρό της και σαν manager, οπότε όπως όλα δείχνουν το κατέχει το θέμα. Συγκεκριμένα το μάθημά του έχει τον τίτλο: "Η βιομηχανία του Θεάματος: Πώς μπορώ να βρεθώ σε αυτή;" και γίνεται στο Houston Community College Central.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Κολεγίου το ολοήμερο μάθημα θα δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να μάθουν πολλά πράγματα για την στρατηγική και τις επαφές που πρέπει να ακολουθήσεις και να έχεις, αντίστοιχα, μέσα σε αυτό τον χώρο.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ο άνθρωπος που θεωρείται ειδικός, είναι αποξενωμένος από την κόρη του ενώ έχει κατηγορηθεί για υπεξαίρεση χρημάτων τόσο από αυτή όσο και από άλλους καλλιτέχνες.

Για να παρακολουθήσει κάποιος το μάθημά του θα πρέπει να πληρώσει από 295 δολάρια μέχρι 350 δολάρια για αυτούς που θα παραστούν την τελευταία στιγμή.