Megan Fox: «Δεν νιώθω καμία ντροπή γι’ αυτό». Σε τι αναφέρεται η ηθοποιός;

Megan Fox: «Δεν νιώθω καμία ντροπή γι’ αυτό». Σε τι αναφέρεται η ηθοποιός;

Μπορείτε να μαντέψετε;

Μπορεί να μετρά πολλές προκλητικές εμφανίσεις στο βιογραφικό της, αφού συνήθως εμφανίζεται σχεδόν γυμνή στις ταινίες που πρωταγωνιστεί, όμως αυτή τη φορά θα αφήσει λίγο απογοητευμένους τους απανταχού άντρες θαυμαστές της, αφού στην καινούρια ταινία που πρωταγωνιστεί αναμένεται να είναι πιο ντυμένη από ποτέ! Ο λόγος βέβαια για την πανέμορφη Megan Fox,η οποία στη νέα της ταινία, Teenage Mutant Ninja Turtle, θα κάνει τη διαφορά και δεν θα μας δείξει το σώμα της γυμνό για χάρη του ρόλου.


Την Παρασκευή δόθηκε συνέντευξη Τύπου στο L.A. για την ταινία που βγαίνει στις αίθουσες σύντομα, και όταν ρωτήθηκε για τις αποκαλυπτικές σκηνές που κατά καιρούς έχει κάνει, δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί να κάνω τέτοιου είδους πράγματα, θεωρώ ότι είναι μέρος της δουλειάς του ηθοποιού στο Hollywood και αυτό το ξέρεις από την αρχή».


Στη συνέχεια, η 28χρονη ηθοποιός σχολίασε πιο εκτενώς το θέμα των γυμνών εμφανίσεών της, τονίζοντας: «Δεν ντρέπομαι, ούτε πιστεύω ότι δεν θα μπορούν να με πάρουν στα σοβαρά επειδή μένω με λίγα ρούχα. Όποιος το κάνει, είναι δικό του πρόβλημα». Όσο για την εύλογη απορία που εύκολα θα μπορούσε να μας δημιουργηθεί, και είναι γιατί ο σκηνοθέτης δεν «εκμεταλλεύτηκε» την ομορφιά της ηθοποιού για την ενδεχομένως ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της ταινίας, ο ίδιος έδωσε την απάντησή του λέγοντας: «Η Megan είναι προφανώς απίστευτα σέξι όμως, όταν τη γνώρισα, συνάντησα ένα άτομο πολύ πιο έξυπνο από ό, τι οι άνθρωποι μπορεί να φαντάζονται, στο οποίο μπορώ να βασιστώ απόλυτα».

Διαβάστε ακόμη:

Κακιά πεθερά: Όπου κι αν εμφανιστούν Kim και Kanye, η Kris Jenner φυσικά είναι μαζί!

H Jessica Alba «τα πέταξε έξω» για το Maxim (και εμείς σκάσαμε από τη ζήλια μας)