Tί είπε τελικά ο προκλητικός Bieber και έβγαλε έξω φρενών τον Bloom;

Tί είπε τελικά ο προκλητικός Bieber και έβγαλε έξω φρενών τον Bloom;

Ο 20χρονος τραγουδιστής μάλλον έχει… πολύ θράσος!

Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από τότε που δύο σταρ... πιάστηκαν στα χέρια σε εστιατόριο της Ibiza, μπροστά στα μάτια πολλών ανυποψίαστων θαμώνων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι Leonardo DiCaprio και Lindsay Lohan, αλλά από ό,τι φαίνεται η διαμάχη αυτή θα μας απασχολήσει για πολύ ακόμα. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων, μερικές νέες λεπτομέρειες σκιαγραφούν καλύτερα το σκηνικό του τσακωμού, αφού όπως δήλωσαν, τα τελευταία λόγια του Justin προς τον Orlando που πυροδότησαν τον άγριο καβγά ήταν: «η Miranda μου είπε πως θέλει να με κάνει άντρα».


Το περιστατικό βέβαια δεν είναι πρόσφατο, αλλά ο ποπ σταρ αναφέρθηκε στο Secret show της Victoria Secret το 2012, όταν το ζευγάρι ήταν ακόμα παντρεμένο. Ο τότε 18χρονος τραγουδιστής έκανε κοινή εμφάνιση στη σκηνή του σόου μαζί με την «πέτρα του σκανδάλου», Miranda Kerr. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το πανέμορφο μοντέλο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, του εκδήλωσε το ενδιαφέρον της, ενώ στο πάρτι που ακολούθησε μετά το τέλος του σόου, οι δυο τους φαίνονταν να διασκεδάζουν και να φλερτάρουν μεταξύ τους, ενώ δεν έλειψαν και οι... κλασικές φωτογραφίες στο Instagram.


Σύμφωνα με πληροφορίες του περιβάλλοντός τους, αυτό το γεγονός αλλά και γενικότερα οι φήμες που ακούγονταν περί απιστίας της Miranda, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Orlando στο ξαφνικό διαζύγιο το 2013. Άτομο από τον περίγυρό του δήλωσε για τον γάμο του 37χρονου ηθοποιού: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος που θεωρείται ένα ανόητο, μικρό αγόρι, είχε αυτή την επίπτωση στη σχέση του».


Πάντως, ο Orlando δεν φάνηκε να χάλασε τη... ζαχαρένια του για τον Justin και την πρώην, αφού μετά το μεταξύ τους επεισόδιο, συνέχισε απτόητος τις διακοπές του στην Formentera, όπου μάλιστα έκανε αρκετή παρέα με την Erica Baxter, πρώην σύζυγο του James Packer, για τον οποίο υπήρχαν επίσης φήμες για ενδεχόμενο ειδύλλιο με το πρώην «αγγελάκι» της Victoria Secret. Τυχαίο;

Διαβάστε ακόμη:

Η διαμάχη Bieber-Bloom δεν ήταν η αρχή: Αυτές είναι οι πιο διάσημες έχθρες στο Hollywood

Αυτές είναι οι 19 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου για το 2014