Ο Ryan Gosling θα μετανιώσει πικρά που έγινε διάσημος! Γιατί όμως;

Γωγώ Φούντα
Ο Ryan Gosling θα μετανιώσει πικρά που έγινε διάσημος! Γιατί όμως;

Το τίμημα της δόξας ο Ryan το ένιωσε στο πετσί του!

Και ενώ εκείνος περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδάκι του, και ενώ παραμένει ένα από τα πιο hot αρσενικά του πλανήτη, και ενώ όλοι θα περίμεναν ότι είναι σκληροτράχηλος και... αλύγιστος, ο Ryan Gosling είναι τελικά ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που καμιά φορά το παρακάνει!

Μία μυστηριώδης και σέξι ξανθιά, όπως την αναφέρουν τα tabloids δηλαδή, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να βγάλει λίγα λεφτά! Έδωσε λοιπόν συνέντευξη, αποκαλύπτοντας ότι πριν λίγα χρόνια έκανε one night stand με το διάσημο ηθοποιό έπειτα από τη γνωριμία τους σε μπαρ.

Εκτός του ότι η κυρία δε διευκρινίζει αν ο Ryan εκείνη την περίοδο είχε σχέση-κρίμα-έκανε μία αποκάλυψη, η οποία μας αιφνιδίασε και μας προκάλεσε περίσσεια αμηχανία. «'Ηταν ο καλύτερος εραστής που είχα ποτέ μου. Ωστόσο, αμέσως μετά το sex, τον άκουσα να ρουφάει την μύτη του. Γύρισα και είδα το πρόσωπό του γεμάτο δάκρυα! Τον ρώτησα αν είναι καλά και εκείνος μου απάντησε ότι απλά μερικές φορές τον... πλημμυρίζει το συναίσθημα», είπε η τυχερή που όχι μόνο έκανε sex με τον Gosling αλλά τον είδε και να κλαίει.

Και καλά, το πρώτο το φανταζόμασταν, ότι δηλαδή είναι ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ της, το δεύτερο όμως κάπως μας παραξενεύει και μας εντυπωσιάζει, ίσως όχι και πολύ θετικά. Αλλά και πάλι, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Η Eva Μendes αλήθεια τι έχει να πει για όλα αυτά;

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι 19 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου για το 2014

Τέλος το «κρυφτό»; Beyoncé-JayZ μένουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία!