H κόρη του Bruce Willis γδύνεται μπροστά στο φακό και μιλάει για τη σωματική της δυσμορφία

Γωγώ Φούντα
H κόρη του Bruce Willis γδύνεται μπροστά στο φακό και μιλάει για τη σωματική της δυσμορφία

Ένα υπέροχο video για ένα συγκλονιστικό project

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον τελευταίο καιρό, έχουμε δει αρκετή... σάρκα από τις αδερφές Willis, μιας και δε χάνουν ευκαιρία να προκαλούν με τη συμπεριφορά και κυρίως το ντύσιμό τους, μέσω social media ή ακόμα και στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ωστόσο αυτή τη φορά, η μικρή της οικογένειας, Tallulah βγάζει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα, αλλά με... αιτία!

Η 20χρονη λοιπόν, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο What's Underneath Project, βγάζει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα, ενώ παράλληλα συζητά για τη σωματική της δυσμορφία, με την οποία διαγνώσθηκε στα 13 και καθόρισε κατά πολύ την εφηβεία και κυρίως τις τεράστιες ανασφάλειές της.

«Αντιμετώπισα πολλά θέματα όταν ήμουν μικρότερη, καθώς διαγνώσθηκα με δυσμορφία στα 13 μου και διάβαζα όλα αυτά τα σχόλια του Τύπου που με αποκαλούσαν άσχημη. Αισθανόμουν απαίσια και παρόλο που οι άνθρωποι που με αγαπούσαν μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη, εγώ επέλεγα να ακούω τον περίγυρο γιατί πίστευα ότι η οικογένειά μου δεν θα μου έλεγε ποτέ τη... σκληρή αλήθεια».

«Έτσι άρχισα να κάνω εξαντλητικές δίαιτες με αποτέλεσμα να χάσω περίπου 45 κιλά. Είχα γίνει χάλια. Οι καμπύλες μου είχαν εξαφανιστεί και το στήθος μου ήταν ανύπαρκτο, εξομολογείται η Tallulah. Μέχρι που κάποια στιγμή, άλλαξα εντελώς ψυχολογία και άρχισα να ντύνομαι προκλητικά με κοντά σορτς και μπλουζάκια».

Ένα υπέροχο project το οποίο βγάζει νέες πτυχές σε ήδη διάσημους ανθρώπους. Δείτε το video.

Διαβάστε ακόμη:

Η Madonna σε βλέπει; Η Lourdes όταν λείπει η διάσημη μαμά της καπνίζει σαν φουγάρο

Σε ποιον εύχεται «Χρόνια Πολλά» topless η Kim Kardashian;