Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Hollywood,σύμφωνα με το «Forbes». Μαντεύετε;

Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Hollywood,σύμφωνα με το «Forbes». Μαντεύετε;

Δείτε ποιες άλλες σταρς βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα!

Το περιοδικό «Forbes» ανέδειξε για ακόμα μια χρονιά την καθιερωμένη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών του Hollywood και η πρωτιά ήταν θα λέγαμε κάπως αναμενόμενη, αφού ανήκει στην Sandra Bullock που φέτος πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο επιτυχημένες υπερπαραγωγές της χρονιάς, την ταινία «Gravity».


Το «Gravity» ήταν υποψήφιο σε 10 κατηγορίες των βραβείων Oscar, όμως τελικά κέρδισε 7 χρυσά αγαλματάκια. Και ενώ η ταινία δεν χάρισε στη Bullock το πολυπόθητο Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου, για το οποίο φυσικά ήταν υποψηφία, ωστόσο την έκανε... μερικά εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη κερδίζοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αφού χάρις σε αυτό κατάφερε να ανέβει την κορυφή της λίστας με $51.000.000κέρδη.


Μπορεί το ποσό να μοιάζει αστρονομικό όμως οι γυναίκες ηθοποιοί του Hollywood εξακολουθούν να αμείβονται με μικρότερα ποσά από ότι οι άντρες. Βέβαια, δεν θα τις λέγαμε και αδικημένες αφού οι αμοιβές όλων όσων βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις της λίστας συμπληρώνονται από πολλά μηδενικά. Δες στις παρακάτω φωτογραφίες ποιες κατάφεραν να φτάσουν εκεί αλλά και ποια ήταν τα κέρδη τους για το 2013.

Διαβάστε ακόμη:

Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει αμακιγιάριστη, φορώντας την πιο hot τάση του καλοκαιριού

Τι μαμά! Η Olivia Wilde στην πρώτη φωτογράφιση με τον γιο της είναι απλά υπέροχη