Ίντριγκα και μάλιστα απρόσμενη! Ποιες star ανταλλάσσουν... βαριές κουβέντες;

Γωγώ Φούντα
Ίντριγκα και μάλιστα απρόσμενη! Ποιες star ανταλλάσσουν... βαριές κουβέντες;

Μα τι έχουν να χωρίσουν τελοσπάντων;

Δεν ξέρουμε αν σας το έχουμε πει, αλλά πραγματικά λατρεύουμε το Hollywood! Διότι εκεί που λες, ότι είναι Αύγουστος και οι stars έχουν κατεβάσει ρολά αράζοντας σε παραλίες και γιοτ, τσουπ έρχεται από το πουθενά η χολιγουντιανή κόντρα, και μάλιστα από 2 κυρίες που η αλήθεια είναι δεν το περιμέναμε.

Φαίνεται λοιπόν, πως το νέο blog της Blake Lively, Preserve, στο στιλ του Goop της Gwyneth Paltrow, δεν έχει τύχει και της θερμότερης υποδοχής από το κοινό, παρόλο που η συγκεκριμένη είναι μία παρουσία ιδιαιτέρως αγαπητή. Ανάμεσα λοιπόν σε πολλούς άλλους, τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε και η ιέρεια του lifestyle Martha Stewart η οποία είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι καλό θα ήταν η Blake να επιστρέψει στην υποκριτική.

«Είναι χαζό, θα έπρεπε να θέλει να είναι ηθοποιός! Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει να είναι σαν εμένα, εφόσον είναι διάσημη σαν ηθοποιός. Εγώ πάντως θα έμενα στην υποκριτική», είπε πετώντας τα καρφάκια της στη νεαρή star. Όπως αντιλαμβάνεστε, και επειδή η Blake δεν... μασάει, η απάντηση ήταν κάτι παραπάνω από άμεση.

article-0-2016053700000578-443 634x817

«Προσπαθώ να φτιάξω την επαγγελματική μου πορεία και επιλέγω 2 στόχους, παρόλο που εκείνη υποστηρίζει ότι θα πρέπει να είμαι μόνο ηθοποιός. Εγώ φταίω που έχω 2 πάθη στη ζωή μου; Πάντα θα κάνω και τα 2, αλλά όπως καταλαβαίνετε, το ένα από αυτά θα μου πληρώνει τους... λογαριασμούς», είπε η Lively κάνοντας σαφές ότι μάλλον αντιμετωπίζει... οικονομικές δυσχέρειες!

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Μα τι συμβαίνει με αυτό το κορίτσι; Η Tori Spelling έκοψε μόνη της τα μαλλιά της! Δείτε τη

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί έφυγε εσπευσμένα για την Αθήνα;