Mήπως η Charlize Theron δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος τελικά;

Γωγώ Φούντα
Mήπως η Charlize Theron δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος τελικά;

Διαβάστε τι έκανε και θα καταλάβετε

Θυμάστε που σας είχαμε πει για την κόντρα ανάμεσα στη Charlize Theron και την reality star, Tia Mowry την οποία είχε αντιμετωπίσει, όχι και με τόσο γλυκό τρόπο, και εκείνη βγήκε στα Μέσα και την έκανε ρόμπα; Επειδή λοιπόν η Charlize είναι αντράκι, και δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια, τα πήρε στο κρανίο και είπε να δώσει ένα μάθημα στην κυρία που τόλμησε να τη συκοφαντήσει!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η star μπήκε έξαλλη στο γραφείο παραγωγής που μανατζάρει και τις 2 και ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε να αποκλείσουν την Tia από παντού, και να βγουν να υπερασπιστούν την τιμή και την αξιοπρέπειά της. Βέβαια, μπορεί η Charlize να έχει συνηθίσει να έχει τους πάντες στα πόδια της, αλλά στην προκειμένη, οι μάνατζερς της αρνήθηκαν με τη διάσημη ηθοποιό να γίνεται ακόμα πιο έξαλλη και να εκτοξεύει απειλές προς πάσα κατεύθυνση.

«Αυτή η άσχετη που ήταν διάσημη για 5 λεπτά πριν 20 χρόνια, με συκοφαντεί κι εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να με προστατεύσετε;», είπε η Charlize σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η Tia είχε υποστηρίξει ότι χαιρέτησε τη Charlize, εκείνη την κοίταξε υποτιμητικά και ψέλλισε απλά ένα «Oh my god»! Τα κομμάτια του παζλ, ενώθηκαν ένα ένα. Η Charlize δεν είναι το καλό παιδί που όλοι πιστεύαμε. Ή μήπως όχι;

Διαβάστε ακόμη:

Aυτό θα πει έρωτας: Δείτε το καυτό φιλί της Βίκυς Καγιά στον σύζυγό της

Μα τι συμβαίνει με αυτό το κορίτσι; Η Tori Spelling έκοψε μόνη της τα μαλλιά της! Δείτε τη