Η Melanie Griffith έφαγε… «πόρτα» από την κόρη της. Γιατί όμως;

Η Melanie Griffith έφαγε… «πόρτα» από την κόρη της. Γιατί όμως;

Η πρωταγωνίστρια του «Fifty Shades Of Grey» δεν είναι σκληρή, αλλά μάλλον πολύ… ευαίσθητη!

Μπορεί να μην είμαστε όλοι μας ηθοποιοί, όμως μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε, πως είναι ευλογία να έχει ένας καλλιτέχνης στο πλευρό του τους συγγενείς αλλά και τους φίλους του στα πρώτα του βήματα, στις πρεμιέρες του και γενικότερα σε όλα τα στάδια της καριέρας του.


Κάτι ανάλογο όμως δεν ισχύει με την ηθοποιό Dakota Johnson, κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson , αφού απαγόρευσε ρητά στους γονείς της να παρακολουθήσουν την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και δεν είναι άλλη από το πολυαναμενόμενο, «Fifty Shades Of Grey». Ο λόγος φυσικά, δεν είναι πως η ηθοποιός περιφρονεί τους γονείς της, ούτε πως δεν θέλει να μοιραστεί τη χαρά της μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι... ντρέπεται για τις τολμηρές και μάλλον ακατάλληλες για... γονείς σκηνές, που υπάρχουν στην ταινία και μάλιστα θα είναι αρκετές.

Βέβαια, η Dakota έχει κάμποσο καιρό στη διάθεσή της προκειμένου να το ξανασκεφτεί, αφού η πρεμιέρα της ταινίας θα αργήσει να πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2015, και μάλιστα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμπτωση διόλου τυχαία, αφού περιμένουμε να δούμε μια άκρως ερωτική ταινία, ιδανική για την περίσταση.

Από τη μεριά της, η Melanie Griffith μπορεί να μην δει τελικά την ταινία, όμως φρόντισε να πάρει μια μικρή γεύση, αφού επισκέφθηκε για λίγες μέρες την κόρη της στα γυρίσματα, όπου παρακολούθησε με ενδιαφέρον κάποιες σκηνές, φυσικά όχι αποκαλυπτικές. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα, και μετά τον χωρισμό της από τον Antonio Banderas, προσπαθεί να περνά δημιουργικά και ευχάριστα το χρόνο της, κάνοντας πράγματα που τη γεμίζουν. Ούτως ή άλλως, δεν είναι τυχαίο που δηλώνει απολύτως χαρούμενη το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι αυτή η πιο σέξι οικογένεια στο Hollywood; Nαι είναι (φωτο)

Aναρωτηθήκατε ποτέ τι δουλειά κάνει ο πρίγκιπας William;