Κim περαστικά σου: Αυτό είναι το μεγαλύτερο χουνέρι που της έκαναν ποτέ!

Γωγώ Φούντα
Κim περαστικά σου: Αυτό είναι το μεγαλύτερο χουνέρι που της έκαναν ποτέ!

Ενός λεπτού σιγή για το ρεζιλίκι της Kim

Εντάξει δεν υπάρχουν και πολλοί στον κόσμο αυτό που συμπαθούν την Kim Kardashian, βασικά νομίζουμε ότι είναι μόνο η οικογένειά της, αλλά είναι και κάποιοι που πηγαίνουν το μίσος και την αντιπάθειά τους ένα βήμα παραπέρα, προκαλώντας σχόλια και... πολύ γέλιο!

Ένας από αυτούς, είναι και ο γιος του Bruce Jenner Burt και ετεροθαλής αδερφός της reality star. Όπως φαίνεται, οι 2 τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, κάτι που πολλοί υποψιάζονταν αλλά τώρα πια επιβεβαιώθηκαν. Διότι αγαπητοί αναγνώστες, ο Burt σε μία προσπάθεια να κάνει σαφές, το πόσο αντιπαθεί οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια Kardashian, έφτιαξε ένα T-shirt το οποίο γέμισε με μικρές φωτογραφίες της... κλαίουσας Kim και την πόσταρε στο Instagram, με την εξής λεζάντα: «Το νέο αγαπημένο μου μπλουζάκι».

Όπως αντιλαμβάνεστε, η φωτό αυτή εκτός του ότι είχε τεράστια επιτυχία, έκανε την Kim έξαλλη, μιας και ο αδερφούλης της επέλεξε μερικές από τις χειρότερες και πιο άσχημες φωτογραφίες της για να συνθέσει το αριστούργημά του!

article-2721258-206A45EB00000578-525 634x628

Να υπενθυμίσουμε, ότι κανένας εκ των αδερφών Jenner δεν έχει καλή σχέση με το... Kardash-έικο, κάτι που μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι ίσως και να είναι φυσιολογικοί άνθρωποι. Αλλά εδώ δε συμπαθεί την μάνα και τις αδερφές του ο Rob Kardashian, οι Jenner θα τις αγαπούν;

Διαβάστε ακόμη:

Τι είπε τώρα! Η Katie Holmes έκανε την πιο βαρυσήμαντη δήλωση της ζωής της

Θα λιώσετε: Οι τελευταίες φωτογραφίες της κόρης της Kim Kardashian είναι σκέτη τρέλα!