Σε παρακαλούμε, μη γίνεις - ακριβώς - σαν τη διάσημη μαμά σου!

Γωγώ Φούντα
Σε παρακαλούμε, μη γίνεις - ακριβώς - σαν τη διάσημη μαμά σου!

Ποιας star η κόρη διαθέτει αυτό το super κορμί;

Η μητέρα της είναι ίσως η μεγαλύτερη star της τελευταίας 20ετίας, με τα τραγούδια, τη σκηνική της παρουσία αλλά και την εμμονή της με τη γυμναστική, να βρίσκονται κάθε τόσο στο επίκεντρο. Μάλιστα, ειδικά το τελευταίο, απασχολεί πολύ περισσότερο τους θαυμαστές της, μιας και φαίνεται να έχει χάσει κάπως το μέτρο.

Αναφερόμαστε στην Madonna, και φυσικά στην κόρη της Lourdes, η οποία εσχάτως απολαμβάνει μεγαλύτερη δημοσιότητα από τη διάσημη μαμά της. Η 17χρονη λοιπόν, δεν παραλείπει να κερνά την υστερική Madonna κάθε τόσο... φαρμάκι, μιας και το τσιγάρο, και δη το στριφτό, έχει γίνει προέκταση του χεριού της!

Παρόλα αυτά, δεν είναι το τσιγάρο της διάσημης έφηβης που μας τράβηξε την προσοχή, αλλά το καλογυμνασμένο της κορμί, σε σημείο τελειότητας, το οποίο έχει καταφέρει να φτιάξει. Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, δεν μπορέσαμε να μη σταθούμε στους κοιλιακούς και τα γραμμωμένα της πόδια, κάνοντας από μέσα μας μία ευχή: Να παραμείνει έτσι και να μην πέσει στη... δίνη της μάνας της, η οποία έχει καταντήσει σαν κακέκτυπο του Stallone!

Όσο για το τσιγάρο, εντάξει καλό δεν το λες και ελπίζουμε να το κόψει σύντομα και να απασχολήσει τα χέρια της με κανά μπεγλέρι, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου πια. Στο κάτω κάτω κόρη της Madonna είναι, πόσο αποστειρωμένη να ήταν πια;

Διαβάστε ακόμη:

Αngelina τι κακό έπαθες; Η διάσημη ηθοποιός στα δικαστήρια με την κατηγορία της κλοπής

Τα πήρε τα... κιλάκια της: Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της Kate Moss με μαγιό!