Από ηθοποιό σε ηθοποιό: Ποιά σταρ είναι το νέο αμόρε του Chris Martin;

Από ηθοποιό σε ηθοποιό: Ποιά σταρ είναι το νέο αμόρε του Chris Martin;

Φρεσκοχωρισμένοι και οι δύο είπαν να… ενώσουν τις μοναξιές τους

Το νέο ειδύλλιο του Hollywood μπορεί να μην έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα όμως όπως όλα δείχνουν, μάλλον μετράει ήδη περίπου δύο μήνες «ζωής» και δεν αφορά άλλους από τον πρώην της Gwyneth Paltrow, Chris Martin και την ηθοποιό Jennifer Lawrence.


Ο τραγουδιστής των Coldplay ανακοίνωσε το Μάρτιο το διαζύγιο με την επί δέκα χρόνια σύζυγό του, Gwyneth Paltrow και προτού καν προλάβει να συνειδητοποιήσει την αλλαγή στη ζωή του, μάλλον άρχισε να βγαίνει ήδη με την επόμενη, επίσης προσφάτως χωρισμένη με τον ηθοποιό Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence.


Τo ζευγάρι μπορεί να χωρίζουν 13 ολόκληρα χρόνια, όμως αυτό δεν δείχνει να αποτελεί σημαντικό εμπόδιο, αφού φαίνεται να έχουν βρει την κατάλληλη παρηγοριά ο ένας στον άλλο. Και μπορεί να μην έχει υπάρξει μέχρι στιγμής έξοδος των δυο τους υπό τα... άγρυπνα φλας των παπαράτσι, όμως έχουν ήδη κάνει την πρώτη τους ταυτόχρονη εμφάνιση, όταν και οι δύο βρέθηκαν τον Ιούλιο, στο πάρτι που ακολούθησε μετά τη συναυλία των Coldplay, στο «Royal Albert Hall» του Λονδίνου.


Αυτή η συγκυρία πιστεύεται πως δεν είναι εντελώς τυχαία, αφού οι στενότερες επαφές των δύο μάλλον είχαν ήδη αρχίσει από τότε. Πάντως και η Gwyneth από την πλευρά της, δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, αφού φημολογείται πως ήδη διατηρεί σχέση με τον 43χρονο Brad Falchuk.

Διαβάστε ακόμη:

Καημενούλα: Η Kim ξεκινάει αυστηρή δίαιτα εξαιτίας της... Kate Moss!

Κούκλες και αυτοκόλλητες: Δείτε την Alessandra Ambrosio και την κορούλα της, με μπικίνι!