«Στο σεξ είμαι χουχουλιάρης και ζουζουνάκι!»

«Στο σεξ είμαι χουχουλιάρης και ζουζουνάκι!»

Ποιος δημοφιλής συμμετέχοντας του «Dancing with the Stars» είπε αυτήν την ατάκα σε γνωστό περιοδικό;

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι το πρόσωπο των ημερών χάρη στη συμμετοχή του στο χορευτικό show, γι' αυτό και οι δηλώσεις του μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Ο διάσημος κομμωτής, μίλησε σε γνωστό περιοδικό σχετικά με το πώς συμπεριφέρεται στο sex, λέοντας «δε μου αρέσουν τα extreme πράγματα, το ξύλο, οι αγριότητες. Α πα πα! Εγώ είμαι χουχουλιάρης και ζουζουνάκι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στρατό και μία εμπειρία που είχε η οποία του στοίχισε καθώς οδήγησε στο να φάει μέχρι και ξύλο.

«Δεν έχω δείρει ποτέ μου κανέναν, αλλά έχω φάει ξύλο στο στρατό. Ήθελα να πάρω άδεια και δεν μου έδιναν, οπότε μου λέει ένας φίλος: "πρέπει να πας στο 401 για να πάρεις αναρρωτική". Εγώ όμως δεν ήμουν άρρωστος, πώς να πήγαινα στο 401; Μου λέει λοιπόν: "Θα σου δώσω ένα χαστούκι και θα πας". Και μου δίνει μια σφαλιάρα, που μου πετάχτηκε το σαγόνι έξω. Πήρα 15 μέρες αναρρωτική. Αυτή ήταν η πρώτη μου, μετά το έμαθα το κόλπο και πήρα αρκετές», είπε ο Τρύφωνας και αποκάλυψε το μυστικό του για τις εξόδους του στο στρατό.

Κάθε του δήλωση είναι τελικά τόσο απολαυστική όσο και εκείνος!