Δείτε τι απαιτεί η Miranda Kerr από τον Orlando και αντιπαθήστε την ακόμη περισσότερο

Δείτε τι απαιτεί η Miranda Kerr από τον Orlando και αντιπαθήστε την ακόμη περισσότερο

Ακόμη κι αν τη συμπαθείτε, σίγουρα αυτό δε θα σας αρέσει

Δεν είναι η πιο γλυκιά και σίγουρα όχι η πιο καλόβολη κοπέλα που υπάρχει, με τρανή απόδειξη την απόλυσή της από τον οίκο της Victoria's Secret-ήμαστε φυσικά σίγουροι ότι η φήμη περί άσχημης συμπεριφοράς ήταν πέρα για πέρα αληθινή-. Ωστόσο, η Miranda Kerr, φροντίζει συχνά πυκνά να μας δίνει όλο και περισσότερους λόγους για να την αντιπαθούμε (σύμφωνα με την προσωπική μας άποψη πάντα).

Σε πρόσφατη συνεντευξή της η διάσημη καλλονή λοιπόν, γιατί την ομορφιά της δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς, δήλωσε ότι όποτε ο γιος της Flynn, πηγαίνει να μείνει στου μπαμπά του, Orlando, έχει πάντα μαζί και τη νταντά του, σαν αποσκευή ένα πράγμα! «Όποτε πηγαίνει στον μπαμπά του έχει συνέχεια μαζί τη νταντά. Μην με παρεξηγείτε, θεωρώ τον Orlando εξαιρετικό πατέρα, αλλά είμαι υπερποστατευτική και δε θέλω ο μικρός να βγαίνει από την ρουτίνα του», είπε.

Εμείς λοιπόν ευχόμαστε η νταντά να είναι καμιά καπάτσα να τον τυλίξει τον Bloom και η Miranda να το φυσάει και να μην κρυώνει. Γιατί έτσι καλομαθημένη που είναι και ακόμη και τώρα που έχουν χωρίσει εκείνος βαράει κόσμο για χάρη της, θα της πέσει λίγο... βαρύ το γράψιμο. Αλλά τι τα θες; Αυτές έχουν τις τύχες τις καλές!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη τραγουδίστρια έγινε μέσα στο σαββατοκύριακο για δεύτερη φορά μητέρα;

Το νέο ζευγάρι του Hollywood, θα κάνει μία star έξω φρενών