Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ.

Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ.

Τι πήγε στραβά;

Λίγο πριν τελειώσει η σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς όπως έδειχναν όλα ήταν ένα από τα χρυσά χαρτιά στην ελληνική τηλεόραση. Ο παρουσιαστής τον οποίο πολιορκούσαν αρκετά κανάλια (συμφωνά με τον ίδιο και με πληροφορίες από αδιευκρίνιστα ρεπορτάζ) κατέληξε σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

Αφού εγκαταλείφτηκε γρήγορα η ιδέα μιας σατυρικής εκπομπής τύπου Μαλβίνας λίγο πριν το δελτίο ειδήσεων, αποφάσισαν από κοινού, κανάλι και παρουσιαστής, να παρουσιάσει στη θέση της το τηλεπαιχνίδι «Αδύναμος κρίκος» κάτι που και ο Νίκος ήθελες πολύ. Όμως το κανάλι δεν κατορθώσει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα και έτσι βρέθηκε αντικαταστάτης, ένα άλλο εξίσου γνωστό τηλεπαιχνίδι: το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Και ενώ τα περισσότερα είχαν σχεδόν συμφωνηθεί , λίγο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές ο ΣΚΑΪ τελικά έκανε πίσω και αποδέσμευσε τελικά τον παρουσιαστή, όπως η είναι η ευγενική και political correct έκφραση του γνωστού «τον έδιωξε ή τον έστειλε σπίτι του».

Από την ώρα που ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς έγραψε πρώτος την είδηση, ακούστηκαν πολλά και τα περισσότερα ήταν αναληθή. Ούτε ο Νίκος ήταν εκείνος που έφυγε επειδή έχει συμφωνήσει σε ένα σίριαλ του ΑΝΤ1, ούτε ότι ο ΣΚΑΪ ακύρωσε τον εκατομμυριούχο επομένως δεν χρειάζονταν τον παρουσιαστή.

Άλλος ήταν ο λόγος και μέχρι στιγμής έχουμε μόνο φήμες και αυτές λένε ότι η συμπεριφορά του Νίκου και οι απαιτήσεις του πριν υπογράφει το συμβόλαιο οδήγησαν τη διεύθυνση να ψάξουν νέο παρουσιαστή και να απελευθερώσουν τον Μουτσινά.

Η συνέχεια δείχνει συναρπαστική και περιμένουμε αγωνία το νέο κεφάλαιο από τις τηλεοπτικές περιπέτειες του Νίκου.