H είδηση που θα κάνει την Rihanna έξω φρενών

H είδηση που θα κάνει την Rihanna έξω φρενών

Ακόμα και οι σταρ βγαίνουν κάποιες φορές χαμένοι!

Όταν αποτελείς μέρος ενός «ερωτικού» τριγώνου και τελικά είσαι αυτός που μένει μόνος και χαμένος, σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον εγωισμό σου. Και στην περίπτωση της Rihanna και του Chris Brown όλα έδειχναν πως στη σχέση αυτή υπήρχε αν μη τι άλλο πάθος, αφού όλα αυτά τα χρόνια παρά τα όσα είχε υποστεί η σταρ οι επανασυνδέσεις... πήγαιναν κι έρχονταν, οπότε και εντελώς αδιάφορος μάλλον δεν θα λες πως της είναι.


Λίγο καιρό μετά τη λήξη και της τελευταίας προσπάθειας τους όμως, ο 25χρονος ράπερ, αντί να τις παιδεύει όλες και να δημιουργεί μπερδέματα, αποφάσισε να ηρεμήσει λίγο και να μείνει πιστός και ήσυχος στο πλευρό της αντιζήλου της Rihanna, Karreuche Tran. Η εδώ και 5 χρόνια σύντροφος (ανά περιόδους) του Chris μάλλον κατάφερε να τον πείσει να της αφοσιωθεί, αφού δέχεται εδώ και χρόνια τις παγαποντιές και τα πισωγυρίσματά του και μάλιστα η αποφυλάκισή του την χαροποίησε σε τέτοιο βαθμό που φρόντισε να του ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη. Όλα αυτά φαίνεται να εκτίμησε ο τραγουδιστής και πρόσφατα εξέφρασε στο λογαριασμό του στο Instagram τη διάθεσή του να μείνει μαζί της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της και λέγοντας: «Πάνε κοντά 5 χρόνια και ακόμα αυτή η γυναίκα με ανέχεται. Χρειάζομαι να την έχω και να σταματήσω να παίζω!».


Από τότε οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν πυκνώσει ενώ μάλλον η Rihanna δεν θα είναι και στα καλύτερά της με αυτές τις εξελίξεις. Το ζευγάρι την Τετάρτη παρακολούθησε μαζί έναν αγώνα μπάσκετ στη Νέα Υόρκη, ενώ το προηγούμενο βράδυ το μοντέλο ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία των δυο τους να δειπνίζουν σε εστιατόριο της πόλης, βάζοντας λεζάντα της φωτογραφίας της «Βραδιά ραντεβού».


Μάλιστα, η Karreuche από την πλευρά της φαίνεται να θέλει να προσπαθήσει μια σταθερότερη σχέση με τον αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια ανέβασε κοινή τους φωτογραφία από φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου αναφέροντας: «Εραστές... Φίλοι... Αγαπιόμαστε, γελάμε, τσακωνόμαστε... Είναι μπερδεμένο και δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά δεν γίνεται να καταλάβετε...». Μήπως το μοντέλο πλέον έχει πάρει τις αποφάσεις του και το επόμενο στάδιο της σχέσης τους είναι ένα παιδί; Ίσως η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την Κυριακή κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μωρό να προμηνύει κάτι. Ελπίζουμε πάντως, αυτό να είναι και το τελευταίο κεφάλαιο του έργου με πρωταγωνιστές τους τρεις celebrities.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την κούκλα κόρη του Johnny Depp που θα παίξει σε ταινία με τον μπαμπά της

Αυτό δεν το περιμέναμε: Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz παίρνει διαζύγιο