Στον πάγο:Ποιο άτομο της οικογένειας Kardashian είχε γενέθλια και δεν του ευχήθηκε κανείς;

Στον πάγο:Ποιο άτομο της οικογένειας Kardashian είχε γενέθλια και δεν του ευχήθηκε κανείς;

Η μόνη που τα θυμήθηκε ήταν η Kris Jenner…

Μπορεί να είναι από τους πιο άσημους στην οικογένεια Kardashian, αφού ούτως ή άλλως τη δόξα έχουν κλέψει για τα καλά οι γυναίκες στο σόι αυτό, όμως είναι πολύ άδικο να είναι η μέρα των γενεθλίων σου και να μην σου εύχεται κανείς από τους συγγενείς σου. Φυσικά, αυτός δεν είναι άλλος, από τον ετεροθαλή αδερφό των αδερφών Jenner, Brody, που την Πέμπτη είχε τα 31α του γενέθλια.


Και ενώ όλοι θα περιμέναμε τις αδερφές Kardashian να αρπάξουν την ευκαιρία για ακόμα μια εμφάνιση στα social media, παραδόξως, η μόνη που του ευχήθηκε στο Twitter ήταν η πρώην γυναίκα του πατέρα του, Kris Jenner, η οποία έγραψε: «Χρόνια πολλά Brody!Είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ελπίζω να έχεις τα καλύτερα γενέθλια από ποτέ! Σ' αγαπώ πολύ!».


Ωστόσο, για τις 3 αδερφές Kardashian δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, καθώς την ίδια μέρα φρόντισαν όλες να μπουν στους λογαριασμούς τους στα social media και να «ανεβάσουν» φωτογραφίες, άρα και πολυάσχολες δεν τις έλεγες. Και αν αυτές έχουν έστω και ένα ελαφρυντικό, αφού στην ουσία δεν τις ενώνει μαζί του κάποια ουσιαστική συγγένεια, οι δύο μικρότερες αδερφές της οικογένειας και αδερφές του Brody, Kendall και Kylie, δεν έχουν κανένα, καθώς και αυτές επίσης παρέλειψαν να του ευχηθούν.


Παρόλα αυτά, ο εορτάζων δεν φάνηκε να κράτησε κακία στις μικρότερες αδερφές του, τις οποίες κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε την Παρασκευή, σε αντίθεση με τις Kim, Khloe και Kourtney, οι οποίες φυσικά δεν ήταν στη λίστα των καλεσμένων. Όσον αφορά τον ίδιο, μάλλον δεν τον πείραξε και ιδιαίτερα αφού δεν δείχνει να έχει και σε μεγάλη εκτίμηση τις υπόλοιπες αδερφές, και ειδικά την Kim, στης οποίας τον γάμο δεν παρευρέθηκε και γενικότερα δεν έχει μαζί της κάποια προσωπική επαφή πέρα από τα γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Victoria Beckham: Δείτε το μπουγέλο από τον David Beckham και τα παιδιά της

«H Angelina μου είπε κάποτε μέσα σε ένα ασανσέρ πως είναι... ξαναμμένη»