Επιτέλους! Δείτε την τρισχαριτωμένη North West να κάνει τα πρώτα της βήματα!

Επιτέλους! Δείτε την τρισχαριτωμένη North West να κάνει τα πρώτα της βήματα!

Η λιλιπούτεια…  Kardashian έχει μεγαλώσει!

Η εμπειρία του να βλέπεις το παιδί σου να κάνει τα πρώτα του βήματα είναι σίγουρα μοναδική για όλες τις μητέρες, όπως επίσης και για την Kim Kardashian. Και φυσικά, σε ένα τέτοιο μοναδικό γεγονός δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι φωτογραφικοί φακοί των παπαράτσι, προκειμένου να απαθανατίσουν την ξεχωριστή για την celebrity οικογένεια των Kardashian στιγμή.


Μητέρα και κόρη ντυμένες και οι δύο με τζιν, έκαναν τη βόλτα τους συνοδευόμενες από τη γιαγιά Kris Jenner, στους δρόμους του San Diego, από όπου κατάγεται η τελευταία. Παρόλο που η 33χρονη reality σταρ πολλές στιγμές είχε την 13 μηνών North στην αγκαλιά της, η μικρή φάνηκε να είναι ασυγκράτητη και ανυπόμονη να περπατήσει όσο περισσότερο μπορεί, ενώ έδειχνε να θέλει να είναι ανεξάρτητη, καθώς προσπαθούσε να απομακρυνθεί από τη μαμά της και να περπατήσει μόνη της.


Πάντως, ενώ σε τέτοιες οικογενειακές στιγμές θα πρέπει να είναι παρούσα ολόκληρη η οικογένεια, ο Kanye West δεν βρισκόταν μαζί τους για να δει από κοντά την κόρη του να περπατά για πρώτη φορά. Σίγουρα όμως, θα είναι υπερήφανος για το πρώτο μεγάλο... επίτευγμα της μοναχοκόρης του.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε και πάθετε πλάκα με την βίλα στην οποία έκανε διακοπές η Kim Kardashian (φωτο)

Harry: Ο πρίγκιπας που κρατάει το φανάρι