Ο Patrick Stewart μας υποδεικνύει το πιο… αβάν-γκαρντ Ιce Βucket Challenge!

Ο Patrick Stewart μας υποδεικνύει το πιο… αβάν-γκαρντ Ιce Βucket Challenge!

Ο Βρετανός ηθοποιός δίνει μια διαφορετική προσέγγιση στη νέα μόδα των σταρς- και όχι μόνο

Αν χαρακτηρίζεσαι από το γνωστό βρετανικό χιούμορ ακόμα και το Ιce Βucket Challenge σου θα αποπνέει μια μεγάλη φινέτσα. Έτσι και το βίντεο του Sir Patrick Stewart, όπου μας δείχνει έναν εναλλακτικό τρόπο της νέας παγκόσμιας... μανίας, δεν θα μπορούσε παρά να έχει πιο εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά.


Ο ηθοποιός του «Star Trek» βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου καθισμένος σε ένα γραφείο υπογράφει επιταγές. Στη συνέχεια, βάζει το τσεκ του στην άκρη και φέρνει μπροστά του μια ασημένια θήκη πάγου, δίνοντάς μας την εντύπωση πως σε λίγα δευτερόλεπτα θα... αυτομπουγελωθεί, όπως πολυάριθμοι celebrities τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο ο 74χρονος σταρ κάνει τη διαφορά και, αντί να δούμε και από αυτόν κάτι τόσο προβλεπόμενο, φέρνει μπροστά του ένα ποτήρι ποτού και ένα μπουκάλι ουίσκι, χρησιμοποιώντας το ice bucket τελικά μόνο για να βάλει πάγο στο ποτό του.


Στο βίντεο του βετεράνου ηθοποιού επικρατεί πλήρης ησυχία, αφού καθ' όλη τη διάρκεια δεν μιλάει καθόλου, ερχόμενος σε απόλυτη αντίθεση με τους υπόλοιπους σταρ και τα βίντεό τους που είναι αρκετά θορυβώδη. Αν είσαι μοναδικός, αυτό φαίνεται από παντού!

Διαβάστε ακόμη:

Πασίγνωστη σταρ είπε: «Δεν συνηθίζω να έχω σχέσεις της... μιας βραδιάς»

Victoria Beckham: Δείτε το μπουγέλο από τον David Beckham και τα παιδιά της