Σκληρό: H Βeyonce «άδειασε» τη Solange για χάρη του Jay Z!

Γωγώ Φούντα
Σκληρό: H Βeyonce «άδειασε» τη Solange για χάρη του Jay Z!

Η superstar μάλλον βρίσκεται σε σύγχυση

Θα το πούμε με κίνδυνο να μας επιτεθείτε αλλά μας πνίγει το δίκιο: Η Beyonce δεν ξέρει τι της γίνεται και φυσικά δεν εννοούμε στα επαγγελματικά και τη δημόσια εικόνα της, γιατί εκεί είναι απλά μανούλα. Αναφερόμαστε στις προσωπικές της σχέσεις, οι οποίες μάλλον περνούν κρίση, σε όλα τα επίπεδα.

Μετά λοιπόν την έντονη φημολογία περί χωρισμού με τον Jay Z, την οποία δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να πιστέψουμε ή όχι, προφανώς γιατί η Beyonce ακόμη και δυστυχισμένη να ήταν στο γάμο της δεν θα επέτρεπε σε καμία περίπτωση αυτό να βγει προς τα έξω, η διάσημη τραγουδίστρια κάνει ακόμη ένα φάουλ, αυτή τη φορά σε σχέση με την αδερφή της Solange.

Μετά το περιστατικό του ασανσέρ λοιπόν, η Beyonce είχε δείξει ξεκάθαρα τη στήριξή της στην μικρότερη αδερφή της, ενώ οι χαρούμενες στιγμές με το τρίο της ευτυχίας, Beyonce-Jay Z-Solange, ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στα social media. Oπότε λοιπόν, μας έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός, ότι στα βραβεία MTV η star επέλεξε την Kelly Rowland και όχι τη Solange, να καθίσει δίπλα από το σύζυγο και την κόρη της την ώρα που εκείνη έδινε το φαντασμαγορικό της show επί σκηνής.

Σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν εκεί, η Solange καθόταν αρκετά πιο μακριά από την οικογένειά της, ενώ το γεγονός ότι ο Jay Z φαινόταν άνετος και χαλαρός, ήταν μάλλον γιατί η κουνιάδα του-φονικό όπλο βρισκόταν σε απόσταση ασφαλείας! Πάντως ότι με τη Beyonce κάτι δεν πάει καλά, είναι σχεδόν σίγουρο. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το κλάμα της την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο της;

Έχει μαζέψει πολλά μέσα του αυτό το κορίτσι και μάλλον το μπαμ δεν αργεί. Είναι και παρθένος! Ας μην το ξεχνάμε.

Διαβάστε ακόμη:

VMAs 2014: Τα βραβεία με την πιο τρομακτική εμφάνιση που είδαμε ποτέ

Πιο κοντινή φωτό δε γίνεται: Δείτε την Δούκισσα Νομικού χωρίς ίχνος μακιγιάζ!