Τι συμβαίνει με τις γυναίκες παρουσιάστριες στην εκπομπή της Σπυροπούλου;

Τι πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιες;

Οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή του Alpha με κεντρική παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κορυφώνονται και το παράδοξο είναι ότι ενώ οι πρώτες συζητήσεις τα κάστινγκ και τα δοκιμαστικά ξεκίνησαν πολλές βδομάδες πριν, παρ' όλα αυτά τίποτε ακόμη δεν θεωρείται σίγουρο, ούτε καν ο Αντώνης Λουδάρος ο οποίος άρεσε πολύ στο δοκιμαστικό και προορίζεται για συμπαρουσιαστής της Κωνσταντίνας.

Και ενώ τα νέα από το στρατόπεδο των ανδρών είναι λίγο πολύ γνωστά σε ό,τι αφορά τις δύο γυναίκες (που μπορεί να είναι και μία τελικά) που θα κάτσουν στο καναπέ της εκπομπής, τα πράγματα είναι συγκεχυμένα και το τοπίο θολό.

Το δοκιμαστικά μόλις ξεκίνησαν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ισχυρή υποψήφια, ούτε έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα που να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες

Σήμερα ξεκινούν τα δοκιμαστικά ενώ οι υποψήφιες θα πρέπει να συνδυάζουν πολλά ταλέντα όπως μας είπε άνθρωπος της εκπομπής. Θα πρέπει να είναι όμορφες, χαριτωμένες, sexy και ευχάριστες χωρίς όμως να καπελώνουν την παρουσιάστρια. Θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι.

Πολύ δουλειά, αλλά και αρκετά δύσκολες μέρες περιμένουν τους υπεύθυνους της εκπομπής!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ