Ο Johnny Depp έχει τον δικό του τρόπο να λέει «ευχαριστώ»

Ο Johnny Depp έχει τον δικό του τρόπο να λέει «ευχαριστώ»

Ο Depp έλαβε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στα Nickelodeon Kid's Choice Awards και είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να ευχαριστήσει το κοινό.

Το πιο διάσημο και αγαπημένο τηλεοπτικό δίκτυο με παιδικές σειρές στην Αμερική, το Nickelodeon, διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τα Kid's Choice Awards, τα βραβεία που οι μικροί θεατές απονέμουν στους αγαπημένους τους ηθοποιούς, βάσει ψηφοφορίας.

Φέτος, λοιπόν, το βραβείο καλύτερου αντρικού ρόλου πήγε στον Johnny Depp για τον ρόλο του ως «Τρελοκαπελάς» στην «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Tim Burton. Ο ηθοποιός παρευρέθηκε στην live απονομή στο USC Galen Center στο Los Angeles και, αμέσως μετά την βράβευσή του, αποφάσισε να ευχαριστήσει το νεαρό κοινό του με έναν τρόπο που, αν μη τι άλλο, δείχνει πως το παιδί μέσα του δεν θα πεθάνει ποτέ.

Ο Depp, αφού βραβεύτηκε, γύρισε προς το κοινό και είπε «Παιδιά, εσείς είστε το μέλλον. Να μας προσέχετε.» και, αμέσως μετά, πήρε μια μεγάλη μάνικα και «επιτέθηκε» στους θεατές με μια πηχτή πράσινη γλίτσα, το σήμα κατατεθέν του Nickelodeon.

Αν θυμηθούμε και κάποιες άλλες φάρσες που συνηθίζει να κάνει ο Depp, ήταν μάλλον αναμενόμενο αυτό το «ευχαριστώ» του απέναντι στους νεαρούς θαυμαστές του. Και κάτι μας λέει πως το καταχάρηκαν.