Jolie- Pitt: Εκκένωσαν το νησί για να κάνουν μήνα του μέλιτος!

Jolie- Pitt: Εκκένωσαν το νησί για  να κάνουν μήνα του μέλιτος!

Μήπως το παρακάνουν λίγο;

Το γεγονός ότι προσπαθούν να κρατήσουν κάποια κομμάτια της ιδιωτικής τους ζωής κρυφά είναι γνωστό και μας το απέδειξαν για ακόμη μια φορά με τον πρόσφατο γάμο τους, που έγινε χωρίς κανείς να τον πάρει είδηση. Οι νεόνυμφοι Brad Pitt και Angelina jolie, όμως, πάνω στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τη ζωή τους από τα φωτά της δημοσιότητας, μάλλον κάποιες φορές φτάνουν στα άκρα, όπως η συγκεκριμένη, αφού θέλησαν να πληρώσουν τους κατοίκους του Cozo προκειμένου να... τους αφήσουν ήσυχους.


Το διάσημο ζευγάρι την προηγούμενη βδομάδα και μετά τη μυστική τελετή του γάμου τους, ταξίδεψε μέχρι το νησί της Μεσογείου Cozo, που βρίσκεται κοντά στη Μάλτα, με σκοπό να περάσει εκεί 2 ολόκληρους μήνες, συνδυάζοντας δουλειά, καθώς εκεί θα γίνουν τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, αλλά και τον καθιερωμένο μήνα του μέλιτος. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «New York Post», το ζευγάρι έχει πληρώσει τους ντόπιους κατοίκους του νησιού για να... φύγουν από την πόλη και να μπορούν να κάνουν οτιδήποτε θέλουν, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.


Βέβαια, δεν ανάγκασαν κανέναν να φύγει από τον τόπο του, όμως αντ' αυτού προσέφεραν σε όποιον ήθελε να τους κάνει το... χατίρι ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων των κατοίκων στην εφημερίδα, το ποσό που χάρισαν σε επιχειρηματίες που επιθυμούσαν να φύγουν άγγιξε συνολικά τα 200.000 δολάρια! Μια πηγή μάλιστα ανέφερε: «Πολλοί άνθρωποι έχουν συμφωνήσει να φύγουν από το νησί, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν προστασία στην ιδιωτική τους ζωή και για να κινηματογραφήσουν την ταινία». Τουλάχιστον, τους ευχόμαστε να περάσουν υπέροχα για να πιάσει τόπο όλη αυτή η ταλαιπωρία.

Διαβάστε ακόμη:

Oι Bradgelina επιτέλους παντρεύτηκαν: Η 9χρονη σχέση τους μέσα από υπέροχες φωτογραφίες

Από ποιούς μηνύθηκε ο Roberto Cavalli για... αντιγραφή;