Τέλος η εργένικη ζωή: Δείτε τη νέα αγαπημένη του πρίγκιπα Harry!

Τέλος η εργένικη ζωή: Δείτε τη νέα αγαπημένη του πρίγκιπα Harry!

Τι κοινό έχει με τη μητριά του;

Την πρώτη φορά που την είδαμε μαζί του ήταν σε ένα κλαμπ του Guy Pelly τον περασμένο Ιούνιο, όπου μάλιστα έδειχναν πολύ θερμοί μεταξύ τους, όμως την ξεχάσαμε γρήγορα, αφού υποθέσαμε πως ήταν ένα ακόμα γρήγορο φλερτ του... άτακτου πρίγκιπα Harry ύστερα από τον χωρισμό του.


Όπως φαίνεται όμως, τα πράγματα από τότε... σοβάρεψαν, αφού ο πρίγκιπας μάλλον αποτελεί πλέον ζευγάρι με την Camilla Τhurlow, συνονόματη με την μητριά του. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μαζί πολυτελέστατες διακοπές στο St Tropez της Γαλλίας την περασμένη βδομάδα, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό, ότι ο Harry έχει αφήσει πια στο παρελθόν τη σχέση του με την Cressida Bonas και είναι έτοιμος να ερωτευτεί ξανά.


Η 25χρονη Camilla εργάζεται στη φιλανθρωπική οργάνωση «Halo Trust», που κάποτε είχε βοηθήσει οικονομικά η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ φοίτησε στο Fettes College του Εδιμβούργου και παράλληλα πήρε πτυχίο αθλητισμού από το Πανεπιστήμιο του Loughborough. Η όμορφη κοπέλα δείχνει πως έχει όλα τα προσόντα για να σταθεί στο πλάι ενός πρίγκιπα και όπως φαίνεται μέχρι ώρας, το πετυχαίνει.


Ο Harry φαίνεται να διανύει μια εξαιρετική περίοδο στη ζωή του, αφού από τη μία φαίνεται να βρήκε τον έρωτα που έψαχνε και από την άλλη, σε λίγες μέρες που θα κλείσει τα 30α γενέθλια του, θα γίνει κατά 10.000.000 δολάρια πλουσιότερος, αφού θα κληρονομήσει την περιουσία της μητέρας του που του αναλογεί. Άραγε τη μέρα εκείνη θα συνοδεύετε και επίσημα από τη νέα του αγαπημένη;

Διαβάστε ακόμη:

Oι Bradgelina επιτέλους παντρεύτηκαν: Η 9χρονη σχέση τους μέσα από υπέροχες φωτογραφίες

Από ποιούς μηνύθηκε ο Roberto Cavalli για... αντιγραφή;