Jourdan Dunn: Η συγκλονιστική ιστορία της διαδόχου της Naomi Campbell

Jourdan Dunn: Η συγκλονιστική ιστορία της διαδόχου της Naomi Campbell

Στα 24 της έχει ήδη μία συναρπαστική ζωή

Είναι από αυτές τις ιστορίες που τις ακούς και λες "μπράβο βρε παιδί μου". Αρκετοί είναι αυτοί που στη ζωή τους δεν έκαναν τις σωστές επιλογές, ωστόσο αυτές οι επιλογές δεν έγιναν εμπόδιο προκειμένου να κατακτήσουν το καλύτερο.

Η Jourdan Dunn που πλέον είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του εξωτερικού κερδίζοντας εκατομμύρια το χρόνο από φωτογραφήσεις και κάνοντας πασαρέλα για μεγάλους οίκους μόδας όπως Dior, Victoria Secret και Burberry, στην αρχή της ζωής της, τα πράγματα ήταν αρκετά δυσοίωνα.

JOURDANGIOS

Σε ηλικία 18 ετών και ενώ ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελιγκ έμεινε έγκυος από τον φίλο της, ο οποίος μετά τη γέννα του παιδιού τους μπήκε στη φυλακή για κατοχή κοκαϊνης. Από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε μόνη της με ένα παιδί το οποίο γεννήθηκε με μια μορφή αναιμίας.

Αποφασισμένη να δώσει το καλύτερο στον γιο της επέστρεψε στο μόντελιγκ και άρχισε να εργάζεται πολύ σκληρά. Το αποτέλεσμα; Σήμερα σε ηλικία 24 ετών αποτελεί μεγάλη δύναμη στο χώρο του μόντελιγκ και το προηγούμενο έτος κέρδισε 2,4 εκατομμύρια λίρες!